Nytt om navn

Caroline Waller

Advokat Caroline Waller har sluttet i Advokatfirmaet Haavind i Oslo, og begynt i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig i Oslo.

Nils Anders Grønås

Advokat Nils Anders Grønås har trådt inn som partner i Advokatfirma Wigemyr & Co i Kristiansand.

Caroline Aastebøl

Advokat Caroline Aastebøl har sluttet i Avocado Advokater i Oslo, og begynt i Advokatfirmaet Andersen & Bache-Wiig i Oslo.

Hans Mikkel Herberg

Advokat Hans Mikkel Herberg har sluttet i NHO Innlandet i Moelv, og startet selskapet Advokatfirma Herberg på Gjøvik.

Gro Arnesen Fremstad

Advokat Gro Arnesen Fremstad har begynt i Advokatfellesskapet Falkanger, Wiik, Bryn, Høyte & Fremstad i Drøbak.

Camilla Hovind Breiland

Advokat Camilla Hovind Breiland har sluttet i Advokatfirmaet Lars Erik Solli på Brekstad, og begynt i BDO Advokater i Trondheim.

Maria Torvund

Advokat Maria Torvund har startet enkeltpersonforetak med samme navn og er gjeninnmeldt som aktiv i Advokatforeningen etter 3,5 år fravær for arbeid i domstolene.

Mathias Borch

Advokat Mathias Borch har sluttet i Advokatfirmaet Haavind i Oslo, og begynt Advokatfirmaet CLP i Oslo.

Anders Reiremo

Advokat Anders Reiremo har sluttet i Albaran Advokat i Oslo, og trådt inn som partner i Homble Olsby advokatfirma i Oslo.

Stian Brumoen

Advokat Stian Brumoen har sluttet i Ernst & Young Advokatfirma i Oslo, og begynt i Advokatfirmaet PwC i Hamar

Ingeborg Johanna Sunde

Advokat Ingeborg Johanna Sunde har sluttet i Advokatfirmaet PricewaterhouseCoopers i Førde, og begynt i Advokatfirmaet Sunde AS i Førde.

Trond Martinussen

Advokat Trond Martinussen har begynt i Advokatfirmaet Nicolaisen & Co på Bekkstua.

Per Refseth

Advokat Per Refseth har sluttet i Advokatfirmaet Advit i Trondheim, og begynt i Boligbyggelaget TOBB i Trondheim.

Terje Lundby Michaelsen

Advokat Terje Lundby Michaelsen har sluttet i Kluge Advokatfirma i Oslo, og begynt i Advokatfirmaet Mageli på Hamar.

Ingvild Onshuus Kågen

Advokat Ingvild Onshuus Kågen har sluttet i SpareBank 1 BV i Drammen, og begynt i Ernst & Young Advokatfirma i Drammen.

Therese Stange Fuglesang

Advokat Therese Stange Fuglesang har sluttet i Norges Rederiforbund i Oslo, og begynt i Advokatfirmaet Hjort i Oslo.

Christian O. Hartmann

Advokat Christian O. Hartmann har sluttet i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen i Oslo, og trådt inn som partner i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange i Oslo.

Najat El Kadi

Advokat Najat El kadi har sluttet i Ernst & Young Advokatfirma i Oslo, og begynt i RSM Advokatfirma i Oslo.

Jon Oppedal Vale

Advokat Jon Oppedal Vale har sluttet i Arntzen de Besche Advokatfirma i Trondheim, og trådt inn som partner i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig i Trondheim.

Kristin Mørkedal

Advokat Kristin Mørkedal har sluttet i Norges Rederiforbund i Oslo, og begynt i NHOs advokattjenester i Oslo.

Jane Veivåg Ulset

Advokat Jane Veivåg Ulset har sluttet i Advokatfirmaet HBN Henriksen-Bakke Nielsen i Fredrikstad, og startet enkeltpersonforetaket Advokatfirmaet Ulset i Oslo.

Anders Svinø

Advokat Anders Svinø har sluttet i Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz i Ålesund, og trådt inn som partner i Advokatfirmaet Judicia i Ålesund.

Håkon Tysnes Kaasin

Advokat Håkon Tysnes Kaasin har sluttet i Cisco Systems Norway på Lysaker, og begynt i Bryn Aarflot i Oslo.