Nytt om navn

Bernt Heiberg

Advokat Bernt Heiberg har sluttet i Advokatfimaet Tveter og Kløyfjell i Oslo, og trådt inn som partner i Advokatfirmaet Elden i Oslo.

Madeleine Bråthen Bjaaland

Advokat Madeleine Bråthen Bjaaland har sluttet i Advokatfirmaet Grette i Oslo, og begynt som advokat (Legal Manager) i Appear TV i Oslo.

Ingvill Matre Meinich

Advokat Ingvill Matre Meinich har sluttet i Advokatfirmaet Hjort i Oslo, og begynt i Regjeringsadvokaten i Oslo.

Joar Holme Støylen

Advokat Joar Holme Støylen har jobbet i Aibel i Asker på permisjon fra Advokatfirmaet Selmer, og er nå tilbake for å jobbe i Advokatfirmaet Selmer i Oslo.

Thomas Flo Haugaard

Advokat Thomas Flo Haugaard har sluttet som konsernadvokat i TINE i Oslo, og begynt i Hovedorganisasjonen Virke i Oslo.

Stine Lundevall

Advokatene Brit Kjelleberg, Annette Rygg og advokatfullmektig Stine Lundevall har startet opp Advokatfirmaet BAX i Oslo.

Annette Rygg

Brit Kjelleberg

Kristine Wang

Advokat Kristine Wang har sluttet i Advokatfirmaet Føyen Torkildsen i Oslo, og begynt i Sporveien Oslo.

Ingvild Ombudstvedt

Advokat Ingvild Ombudstvedt har sluttet som Arntzen de Besche Advokatfirma i Oslo, og startet opp firmaet IOM Law i Oslo.

Njaal Arne Høyland

Advokat Njaal Arne Høyland har sluttet i Aker Solutions i Oslo, og begynt i Ernst & Young Tax & Law i Oslo.

Thomas Talén

Advokat Thomas Talén har sluttet i Bull & Co Advokatfirma i Oslo, og trådt inn som partner i Deloitte Advokatfirma i Oslo.

Charlotte Nordbakken

Advokat Charlotte Nordbakken har sluttet i Kluge Advokatfirma i Oslo, og begynt i Advokathuset Helgeland i Mo i Rana.

Synne Bjørvik Staalen

Advokat Synne Bjørvik Staalen har sluttet i Den Norske Legeforening i Oslo, og begynt i Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening i Oslo.

Marianne H. Dragsten

Advokat Marianne H. Dragsten har sluttet i Advokatfirmaet AnskaffelseXperten i Drøbak, og trådt inn som partner i Berngaard Sandbek i Oslo.

Åsne Dingsør-Dehlin

Advokat Åsne Dingsør-Dehlin har sluttet i Advokatfirma DLA Piper i Oslo, og begynt i Advokatfirmaet Glittertind i Oslo.

Gunnar Ekmann Flønes

Advokat Gunnar Ekmann Flønes har sluttet i Ringnes i Oslo, og begynt i Kvale Advokatfirma i Oslo.

Heidi Aspeflaten

Advokat Heidi Aspeflaten har sluttet i Advokatfirmaet Lippestad i Oslo, og begynt i Ad Arma Advokatfirma i Porsgrunn.

Anne Lise Ellingsen Gryte

Advokat Anne Lise Ellingsen Gryte har sluttet i Advokatfirmaet Thommesen i Oslo, og begynt i Advokatfirmaet CLP i Oslo.

Gro Øien

Advokat Gro Øien har sluttet i NITO – Norges Ingeniør og Teknologorganisasjon i Oslo, og begynt i Næringslivets Hovedorganisasjon NHO i Oslo.

Tora Krogsæter Vinje

Advokat Tora Krogsæter Vinje har sluttet i Legal 24 Advokatfirma i Oslo, og begynt i Acapo i Oslo.

Birgitte Stenberg Kravik

Advokat Birgitte Stenberg Kravik har sluttet i NHO Service i Oslo, og begynt i Norsk Industri i Oslo.

Karianne Hulaas

Advokat Karianne Hulaas har startet opp enkeltpersonforetaket Karianne Hulaas i Moss.

Marianne Uppman

Advokat Marianne Uppman har sluttet i sin stilling som juridisk direktør i Sparebank 1 Oslo Akershus, og begynt i ny stilling som juridisk direktør i Forbrukerrådet i Oslo.

Gard Erik Garlie

Advokat Gard Erik Garlie har sluttet i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig i Kristiansand, og begynt i Advokatfirma Wigemyr & Co i Kristiansand.

Sigrid Toft Fløystad

Advokat Sigrid Toft Fløystad har sluttet i Tine i Oslo, og trådt inn som partner i Advokatfirmaet Grette i Oslo.

Julianne Heltne

Advokatfullmektig Julianne Heltne har sluttet i Garantiinstituttet for Eksportkreditt i Oslo, begynt i Arntzen de Besche Advokatfirma i Oslo.

Andreas Nordby

Advokat Andreas Nordby har sluttet i Advokatfirmaet Thommessen i Oslo, og trådt inn som partner i Arntzen de Besche Advokatfirma i Oslo.

Lars Horgen Hinze

Advokat Lars Horgen Hinze har sluttet i Wikborg Rein Advokatfirma i Oslo, og trådt inn som partner i Arntzen de Besche Advokatfirma i Oslo.

Marianne Sahl Sveen

Advokat Marianne Sahl Sveen har sluttet i Wikborg Rein Advokatfirma i Oslo, og trådt inn som partner i Arntzen de Besche Advokatfirma i Oslo.

Bjørn Sørgård

Advokat Bjørn Sørgård har sluttet i Kyllingstad Kleveland Advokatfirma i Oslo, og trådt inn som partner i Arntzen de Besche Advokatfirma i Oslo.

Ida Espolin Johnsen

Advokat Ida Espolin Johnson har sluttet i Kyllingstad Kleveland Advokatfirma i Oslo, og trådt inn som partner i Arntzen de Besche Advokatfirma i Oslo.

Ole Kvåle

Advokatfullmektig Ole Kvåle har sluttet i Sporveien Oslo, og begynt i Advokatfirmaet Grette i Oslo.

Simen Blaker Strand

Advokat Simen Blaker Strand har sluttet som juridisk direktør i International Business Machines (IBM), og trådt inn som partner i Advokatfirmaet Grette i Oslo.

Johannes Bakkevig

Advokat Johannes Bakkevig har trådt inn i kontorfellesskapet Advokatene Lykkeberg i Fredrikstad.

Lotte Lundby Kristiansen

Advokat Lotte Lundby Kristiansen har sluttet i Advokatfirma Kontrakt i Oslo, og begynt i Advokatfirmaet Halvorsen & Co i Lillestrøm.

Silje Tufto

Advokat Silje Tufto har sluttet i Advokatfirmaet Hammervoll Pind i Stavanger, og startet egen virksomhet i kontorfellesskap med Advokatfirma Øverland i Stavanger.

Homayoun Hamzeloee

Advokat Homayoun Hamzeloee har sluttet i Ernst & Young Advokatfirma i Oslo, og begynt i Bull & Co Advokatfirma i Oslo.

Thomas Austad

Advokat Thomas Austad har sluttet i Deloitte Advokatfirma i Drammen, og begynt i Advokatfirmaet Salomon Johansen i Drammen.

Jonas Aartun

Advokat Jonas Aartun har sluttet i Aker Solutions på Lysaker, og begynt i Advokatfirma DLA Piper i Oslo.

Knud Knudsen

Advokat Knud Knudsen har sluttet i Advokatfirma DLA Piper Norway i Oslo, og trådt inn som partner i Arntzen de Besche Advokatfirma i Oslo.»