Vi er et mellomstort advokatfirma med kontorer i Oslo og Drøbak. Vi er totalt 15 ansatte. Gjennom flere år har vi satset på forbrukerjuss og vi hjelper i hovedsak privatpersoner som trenger juridisk bistand.

Advokat

Har du lyst til å bli advokat i et ungt, hyggelig og godt miljø?

Austin Lyngmyr søker nå etter to advokater. De ledige stillingene er fortrinnsvis i Oslo, men kontorsted i Drøbak kan være mulig etter nærmere avtale.

Våre hovedarbeidsfelt er boligrett, kjøpsrett, arbeidsrett og personskade. Vi dekker imidlertid de fleste forbrukerrelaterte områder og vi bistår også noen klienter fra næringslivet.

Flere år med målrettet arbeid og fornøyde klienter har medført at vi har meget god tilgang på nye saker. Kandidater med kompetanse innen arbeidsrett oppfordres særlig til å søke,

Vi ser fortrinnsvis etter advokater med noe erfaring, eller advokatfullmektiger som ønsker å forsøke nye utfordringer. Andre kandidater vil imidlertid også bli vurdert. Skriv gjerne litt om hvorfor vi skal velge akkurat deg.

Vi er per i dag 15 ansatte, fordelt på våre kontorer i Oslo og Drøbak. Hovedkontoret vårt ligger i Arbins gate 4, hvor vi nylig har flyttet inn i moderne og fine lokaler.

Hos oss legges det opp til stor selvstendighet. Våre ansatte har en god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og meget gode utviklingsmuligheter. Våre advokater følger saken fra A - Å.

Søknader vurderes fortløpende fra 27.03.19. Vi oppfordrer til innsending av søknad snarlig.

Tiltredelse etter nærmere avtale.

Kontaktperson

Thor Gunnar Austin, tlf. 924 38 158
Stillingstittel: Daglig leder/advokat/partner

Kjetil Lyngmyr, tlf.  406 21 188*
Stillingstittel: Advokat/partner

Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS