/Global/Advokatjobb/BDO.png

BDO er et konsulentselskap som skaper trygghet, tillit og verdiskaping for virksomheter gjennom revisjon, regnskap, rådgiving og advokattjenester. Hver dag går våre ansatte på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en partner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag. Det krever mennesker som evner og har vilje til å se viktighet i detaljer, og hvordan detaljene bidrar til helheten. Vi anser det som vår samfunnsoppgave å bidra til trygghet og verdiskapning i næringslivet. Det gjør vi faglig hver dag gjennom våre tjenester, gjennom kompetanseoverføring, og vi støtter prosjekter og veldedige organisasjoner som bygger kunnskap og sprer motivasjon for et aktivt og inkluderende liv.

Advokatfullmektig/advokat innen personvern

Har du lyst til å hjelpe virksomheter med å etterleve personvernregelverket? Du får jobbe med det du brenner for hos oss.

Vår avdeling innen compliance og gransking opplever stor pågang fra virksomheter som har behov for rådgivning knyttet til personvernregelverket. Vi søker derfor etter en senior associate/advokatfullmektig eller advokat/manager som brenner for personvern og med praktisk erfaring; gjerne fra konsulentvirksomhet, advokatbransje eller fra relevante offentlige virksomheter. Du har et ønske om en betydningsfull hverdag fylt med varierte oppgaver i et inkluderende arbeidsmiljø.

Har du lyst til å sikre deg jobben? Her har du noen tips:

  • Evne å jobbe med flere prosjekter samtidig
  • Erfaring fra tidligere arbeid innen informasjonssikkerhet og personvern
  • Være villig til å ta initiativ og ansvar
  • Ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Søk innen 28.03!

Dine arbeidsoppgaver vil være varierte, og du vil blant annet bistå virksomheter operativt med å etterleve personvernregelverket.  Hos oss blir du en del av et tverrfaglig kompetansemiljø innen IT-sikkerhet og personvern. Vi er også første private virksomhet som inngår i Nasjonal sikkerhetsmyndighets (NSM) kvalitetsordning for hendelseshåndtering.

Har du noen ytterligere spørsmål til stillingen, kan du ta kontakt med Arnt Olav Aardal (arnt.olav.aardal@bdo.no, +47 40237466) eller Henrik Dagestad (henrik.dagestad@bdo.no, +47 90177117).

Se hele utlysningen og søk på våre hjemmesider

BDO

Postboks 1704 Vika

0121 Oslo

Web: www.bdo.no

Relaterte stillinger