/Global/Advokatjobb/DLA%20Piper.gif

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.

Advokat/advokatfullmektig - Immaterialrett, teknologi og personvern

Vi har stor pågang av klienter som ønsker vår bistand innenfor immaterialrett, teknologi og personvern, og søker en advokat/advokatfullmektig med fortrinnsvis 2 - 5 års erfaring fra privat virksomhet eller offentlig forvaltning.

DLA Piper ett av verdens ledende advokatfirma innenfor immaterialrett teknologi og personvern, og bistår klienter innenfor de fleste sektorer og bransjer med juridisk rådgivning tilknyttet disse juridiske fagområdene.  Vi har mange av de ledende teknologi selskapene som er i tet innenfor digital transformasjon som klienter samt klienter med omfattende porteføljer av immaterielle rettigheter.  Vi er også involvert i ulike innovasjonsklynger og gir daglig bistand til selskap som er helt fremst i den teknologiske utviklingen innen bl.a helse- og velferdsteknologi, finans, forsikring samt tradisjonell handel / retail. 

En stor del av arbeidet foregår på engelsk, og god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på engelsk er en forutsetning. Om du har erfaring med og god kunnskap til ulike standardavtaler som benyttes for IT anskaffelser er det også positivt. 

Vi arbeider tett sammen med våre over 500 kollegaer som arbeider med IP, teknologi og personvern i de øvrige DLA Piper kontorer andre steder i verden, og deler erfaringer og metodikk med våre kollegaer. Mange av våre saker involverer flere av DLA Pipers kontorer over hele verden som følge av at mange av våre oppdrag knytter seg til klienter med virksomhet i mange land. 

Vi tilbyr:

  • Et internasjonalt, fremoverlent og fremgangsrikt arbeidsmiljø
  • Ansvar og selvstendige oppgaver fra første dag
  • God støtte fra hyggelige og dyktige kollegaer
  • Mulighet til å arbeide i et sterkt faglig team
  • Faglig og personlig utvikling som også innebærer deltakelse i internasjonale fagfora
  • Konkurransedyktige betingelser
     

DLA Piper er Nordens største advokatfirma med over 440 advokater i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For våre ansatte medfører denne internasjonale forankringen unike opplæringsprogrammer og muligheter for å bygge internasjonale nettverk.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Advokat og partner Petter Bjerke på telefon 90 60 77 08
HR-Manager Christine Lykka på telefon 41 91 66 57 

Søknadsfrist snarest. Innkomne søknader vil bli vurdert fortløpende.

DLA Piper

Postboks 1364 Vika

0114 Oslo

Telefon: 24 13 15 00

Web: www.dlapiper.com