2 LEDIGE KONTORPLASSER FOR ADVOKATER I TROMSØ

Justitia AS er lokalisert i Tromsøs sentrale advokat- og forretningsstrøk på Strandtorget i Tromsø sentrum. 

Lokaliseringen på Strandtorget 5 gir store profileringsmuligheter for leietakerne og er svært sentralt for forretningsvirksomhet med nærhet til byens beste hoteller, restauranter/kafeer, motebutikker, kjøpesenter mv.

Advokatkontoret består i dag av flere erfarne og dyktige advokater, samt velfungerende skrankepersonell, og bistår næringslivet og private klienter innenfor flere juridiske fagområder.

Vi legger vekt på høy kompetanse og effektivitet. Fagområder for næringsdrivende er alminnelig forretningsjus, blant annet selskapsrett, kontraktsrett, fast eiendom- og entreprisesaker, arbeidssaker, insolvensrett- og gjeldsforhandlinger.

For privatpersoner yter vi bistand i hovedsak innenfor fagområder som arv og dødsboskifte, skilsmisse/samlivsbrudd, arbeidsrett, fast eiendom, jordskifte og forvaltningssaker.

To advokater er fast oppnevnt som bostyrer i rettskretsen. Kollegiet har arbeidet sammen i over 20 år og har et svært godt både faglig og sosialt miljø.

Vi ønsker oss flere kollegaer og har to romslige kontorer til leie.

Leieforholdet innbefatter et komplett advokatkonsept, inkludert alle fasiliteter som konferanserom, resepsjon, spiserom, driftstilbehør, fibernett, multifunksjons-maskin, alt av kontorrekvisita, lunsj/kaffe servering mv.

Ta kontakt med daglig leder Ingar Nordmo Olsen 90 98 09 50 – ino@justitia.no, hvis du ønsker en uforpliktende og hyggelig prat om våre lokaler.

Justitia Advokat

 

Justitia Advokat