/Global/Advokatjobb/LO_LOGO.png

LO er den ledende arbeidstakerorganisasjonen i Norge, og har 913.000 medlemmer fordelt på 25 forbund. LOs administrasjon holder til i Oslo Kongressenter Folkets Hus på Youngstorget i Oslo. I tillegg har vi distriktskontorer i alle fylker. Til sammen er vi ca. 265 ansatte som har et hyggelig og til tider hektisk miljø på arbeidsplassen. LO er en IA-bedrift. Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion, nedsatt funksjonsevne, alder og seksuell orientering.

Advokat Bergen - juridisk avdeling

Det er ledig stilling som advokat ved LOs juridiske regionskontor i Bergen. Stillingen er underlagt LOs juridiske avdeling
med hovedkontor i Oslo. LOs juridiske avdeling har regionskontorer i Trondheim med tre advokater, og Stavanger og
Bergen som begge har en advokatstilling

Arbeidsoppgaver

• Arbeidet som LOs advokat i Bergen er selvstendig,krevende og interessant. Arbeidet består i hovedsak av
    prosedyre og rådgivning til LOs forbund og medlemmer
    og krever bred kompetanse i individuell arbeidsrett.
    Kunnskap om yrkesskadeforsikring, pensjon og EØS­rett
    er en fordel. Det må påregnes noe reisevirksomhet og
    utredningsarbeid.

Kvalifkasjoner

• Advokatbevilling og bred kunnskap om individuell arbeidsrett.
  • Erfaring som dommerfullmektig vektlegges.
  • Kompetanse innenfor yrkesskade­ og pensjon er en fordel.

Utdanningsretning

• Juridiske fag

Utdanningsnivå

• Universitet

Vi tilbyr
LO tilbyr sine advokater gode lønns­ og arbeidsvilkår samt attraktive velferdsordninger.

Kontaktinfo:

• Atle Sønsteli Johansen, Avdelingsleder Juridisk avdeling, (+47) 91705439