PARTNER(E)/PARTNERKANDIDAT(ER) BOSTYRER

Rime er et anerkjent advokatfirma innen konkurs og bobehandling og mottar årlig 150-200 nye oppdrag som bostyrer.

Partnerne hos Rime er kompetente advokater, men som også lytter til innspill og tanker fra medarbeidere og kunder. Et godt arbeidsmiljø bidrar til at virksomheten blir trygg og robust, og alle får muligheten til å høste, påvirke, vokse og ta sin fortjente plass. Denne kulturen har dannet et solid grunnlag for nye partnere som har tilført firmaet nye forretningsområder, flere medarbeidere og høyere kompetanse innen et stadig bredere felt av juridiske tjenester.

Innenfor forretningsjussen er Rimes ambisjon å være en kvalitetsleverandør av advokattjenester til næringslivet med nære relasjoner til krevende og spennende klienter. Det er et betydelig innslag av internasjonale klienter og saker, og det fordres en profesjonell håndtering av klientene. Organisasjonen skal være effektiv og leveringsdyktig.

Hos Rime vil du for øvrig jobbe i et fremtidsrettet og teknologibasert firma med erfarne kolleger som bidrar til at du blir en god samarbeidspartner for både medarbeidere og oppdragsgivere. Rime har et mantra om at det skal lønne seg å gå til Rime, advokatene skal gjøre hverdagen til oppdragsgiverne enklere og tryggere – de skal få verktøyet og verdiene som skal til for at de lykkes.

Rime Advokatfirma DA søker nå nye partnere eller partnerkandidater med spisskompetanse innen insolvens, restrukturering, konkursbo og bobehandling.

Rime er et anerkjent advokatfirma innen konkurs og bobehandling og mottar årlig 150-200 nye oppdrag som bostyrer. Her bygger og foredles medarbeiderne – og nå ønsker Rime at du skal bli en del av teamet. Du vil bli en av flere advokater hvor det er fokus på dyktighet, erfaring og kompetanse, og sammen jobber alle i Rime som et lag til det beste for hverandre, firmaet og kundene. Denne metoden har gjort Rime til en attraktiv arbeidsplass i mer enn 50 år.  

Historien om Rime Advokatfirma startet i 1964, og siden den gang har vi hatt insolvens og konkurs som spesialområder. Vi behandler et betydelig antall konkursbo hvert år, og mange av dem er omfattende, kompliserte og ressurskrevende. I tillegg leverer vi juridiske tjenester til næringslivet og privatpersoner, blant annet innen arv, skifte og fast eiendom. Gjennom kunnskap, entusiasme og nytenking er vi genuint opptatt av løse oppdragsgivernes saker.

Partnerne som er hos Rime i dag er mennesker med kompetanse som lytter til dine innspill og tanker. Om du vil bli partner nå eller på sikt kommer du inn i en firmakultur der vi setter deg som person i sentrum. Et godt arbeidsmiljø bidrar til at både du og virksomheten blir trygg og robust, og hos oss får du muligheten til å høste, påvirke, vokse og ta din fortjente plass. Denne kulturen har dannet et solid grunnlag for nye partnere som har tilført oss nye forretningsområder, flere medarbeidere og høyere kompetanse innen et stadig bredere felt av juridiske tjenester. 

Rime består i dag av 27 medarbeidere totalt, hvorav 8 er partnere, 2 faste advokater og 5 advokatfullmektiger. Men Rime skal vokse og har ambisjoner for fremtiden. Hos Rime får du en spennende arbeidsplass der ingen dager er like. Du får muligheten til å ta ansvar, være en allsidig leder fra A til Å og bli med på å bygge selskapet videre. Om noen år tror vi du vil være en av 30 advokater som driver et moderne, fremtidsrettet og teknologibasert firma. I Rime jobber man for hverandre, og sammen både møter og overgår advokatene kundenes forventninger om hva gode advokater kan gjøre for dem. Nettopp derfor er Rime opptatt av lagspill.

Vi ønsker flere med på laget – sammen med talenter, advokater og partnere er målet vårt at Rime skal vokse videre med en enda større satsing på de godt etablerte forretningsområdene, i tillegg til nye spesialistområder. 

I Rime vet vi at de dyktigste advokatene vokser under de beste rammebetingelsene, både profesjonelt og i privatlivet. Når du er advokat og partner hos oss er vi opptatt av at du skal ha god balanse mellom jobb, spennende oppdragsgivere og fritiden din. Som person er du involverende, inkluderende og tillitvekkende. Samtidig er du tydelig, strukturert og tar initiativ overfor kunder og kolleger. Dette er både din og vår garanti for en sunn og positiv utvikling for både deg, selskapet og ikke minst våre oppdragsgivere.

Hos oss vil du jobbe i et fremtidsrettet og teknologibasert firma med erfarne kolleger som bidrar til at du blir en god samarbeidspartner for både medarbeidere og oppdragsgivere. Det skal lønne seg å gå til Rime, fordi vi gjør hverdagen til våre oppdragsgivere enklere og tryggere – vi gir dem verktøyet og verdiene som skal til for at de lykkes.

Er du uredd, klar for å vokse og skape din egen fremtid med trivsel, glede og humør hos en bærekraftig aktør som virkelig bryr seg om fellesskapet? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Sammen med deg ønsker vi å fremstå enda sterkere, bedre rustet og klar for nye utfordringer og oppgaver. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Ivareta din eksisterende portefølje samtidig som du aktivt henter inn nye klienter og oppdrag 
 • Oppnå økonomiske målsetninger som er knyttet til stillingen
 • Bidra aktivt i partnergruppen for at selskapet skal nå sine ambisjoner om videre vekst


Kvalifikasjoner

 • God formell bakgrunn
 • Du er eller har vært aktivt arbeidende innenfor insolvens og restrukturering
 • I tillegg ønsker vi at du har erfaring innen et av øvrige tjenesteområder som Rime betjener som arbeidsliv, bank og finans, fast eiendom, idrett og foreningsliv, selskapsrett, transaksjoner og tvisterett
 • Du jobber mest sannsynlig som advokat i dag men kan også være dommer, ansatt i næringslivet eller ved Universitetet eller lignende
 • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig på engelsk og norsk


Personlige egenskaper

 • Du liker å møte mennesker og å være aktiv på ulike arenaer og har et godt nettverk både privat og profesjonelt. 
 • Du har forståelse for nødvendige kommersielle hensyn
 • I motsetning til de fleste advokatmiljøer vektlegger vi i tillegg til din faglige kompetanse at du liker og evner å samarbeide, at du benytter organisasjonen som helhet på en fornuftig måte og at du setter pris på de verdier og den delingskulturen vi har i Rime.


Vi tilbyr

 • En sentral rolle i et anerkjent selskap
 • Mulighet for å få partnerstatus umiddelbart eller på relativt kort sikt
 • Gode økonomiske betingelser kombinert med en god balanse mellom jobb og privatliv
 • Kontorer sentralt i Oslo
 • Antall 1-2 stillinger


Kontaktinfo

Inge Sørensen
Senior consultant Executive Search
91859816

SØK STILLINGEN HER

Badenoch+clark

Drammensveien 123

0277 Oslo

Relaterte stillinger