Advokatfullmektig/advokat - Oslo

VI SØKER ADVOKATFULLMEKTIG/ADVOKAT TIL VÅRT KONTOR I OSLO.

Det skjer mye i SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange). Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 160 spesialiserte advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. SANDS er et firma med sterke verdier, hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlekraft og entusiasme. Vi søker etter medarbeidere som vil være med på vår reise fremover. 
 
SANDS har en voksende oppdragsmengde innen shipping og offshore for norske og utenlandske klienter. Vi søker derfor etter en advokatfullmektig/advokat til vårt kontor i Oslo med interesse for sjøretten og den maritime virksomhet.  Du har et genuint ønske om å ta aktivt del i et firma og en avdeling i sterk vekst.  
 
Hos oss vil du jobbe med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan håndverket . Du vil inngå i et større team ledet av 4 partnere, du vil få muligheten til raskt å bygge kompetanse både innen tvisteløsning, kontraktsforhandlinger og transaksjoner med god støtte og oppfølging. Vi arbeider bredt innen de maritime næringene, og du vil få mulighet til å bli kjent med en bransje som er utpreget internasjonal og svært dynamisk. 
 
Vi ser etter deg som har gode faglige kvalifikasjoner, som har en særlig interesse for de sjørettslige fagområdene og/eller den maritime næringen. Du er enten nyutdannet eller har noe mer erfaring. 
 
Tiltredelse: etter avtale 
 
Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte advokat Oddbjørn Slinning, e-post: osl@sands.no, telefon: 22 81 45 54; eller advokat Marit Kirkhusmo, e-post: Marit.E.Kirkhusmo@sands.no, telefon: 22 81 45 44   
Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du også kontakte HR-direktør Hege Gaaseide, e-post: hga@sands.no, telefon: 22 81 45 23.  
Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA