/Global/Advokatjobb/Virke_ny_logo.jpg

Virke er Norges ledende hovedorganisasjonen for privat tjenesteytende sektor. Vi representerer over 20 000 medlemmer med 230 000 ansatte innenfor 250 ulike bransjer. Forretningsjuridisk enhet består av 6 forretningsadvokater som sammen med 15 arbeidsrettsadvokater utgjør Virkeadvokatene.

Advokat

Da en av våre erfarne advokater i Forretningsjuridisk enhet skal ut i foreldrepermisjon fra april 2018 søker vi en vikar for henne.

Arbeidsoppgaver

Forretningsadvokatene gir juridisk rådgivning og tar advokatoppdrag for våre medlemmer, holder kurs innenfor relevante rettsområder samt bistår konserninternt. I tillegg sitter forretningsadvokatene i ulike råd og utvalg som representant for Virke.

Forretningsadvokatene arbeider i hovedsak innenfor områdene generell kontraktsrett, kjøpsrett/forbrukerkjøpsrett, markedsføringsrett, offentlige anskaffelser, agent- og distribusjonsrett, selskapsrett, personvern og immaterialrett.

Ønskede kvalifikasjoner

• Juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap
  • Erfaring fra kommersiell rådgivning som advokat/advokatfullmektig
  • God kontraktsrettslig kompetanse
  • God kompetanse innenfor selskapsrett og/ eller personvern er en fordel
  • Initiativrik og proaktiv med god gjennomføringsevne

Vi søker en medarbeider som har høy grad av serviceinnstilling og gode samarbeidsegenskaper. Som Virkeadvokat er du fleksibel og løsningsorientert, god i skriftlig og muntlig kommunikasjon, har høy integritet og evne til å arbeide under tidspress.

Vi kan tilby

• En sentral rolle i en organisasjon som er i kontinuerlig utvikling og vekst
  • Interessante og spennende arbeidsoppgaver i et inspirerende kunnskapsmiljø
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Et aktivt, hyggelig og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi er lokalisert i moderne lokaler i Henrik Ibsens gate 90 på Solli plass i Oslo. Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte leder for forretningsjuridisk, advokat Hege Stensland Sveen på telefon 911 70 250.
Søknadsfrist: 23. januar 2018.

Kontaktpersoner:
Hege Stensland Sveen