Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 264 000 medarbeidere i over 150 land.

Vil du være trainee i et av Norges største advokatfirma?

Deloitte Advokatfirma er et av Norges største advokatfirmaer med over 200 ansatte med spisskompetanse innen forretningsjus, IKT, transaksjoner, skatt og avgift, fordelt på 8 kontorer. Vi har et inkluderende miljø og en flat struktur, og vi har et utstrakt samarbeid på tvers av forretningsområder og landegrenser.

Som trainee i Deloitte Advokatfirma vil du få følelsen av hvordan det er å arbeide som advokatfullmektig i et spennende og forretningsorientert advokatfirma. Du vil få satt teori ut i praksis, og gjennom god personlig oppfølging vil vi bidra til din faglige og personlige utvikling. 

I Deloitte Advokatfirma rekrutterer vi årlig opptil 20 traineer til vårt kontor i Oslo samt traineer til våre kontorer i Stavanger, Haugesund og Tønsberg. Traineeperiodene varer i 4-6 uker og er fordelt over hele året. Tiltredelse avklares og tilpasses den enkelte students ønsker og våre behov. Rekruttering av advokatfullmektiger skjer i stor grad gjennom vårt traineeprogram. 

Vår rekruttering av traineer skjer i hovedsak i forbindelse med  Arbeidslivsdagene på UiO og UiB, men vi har også en løpende rekruttering ved behov. 

Traineeplassene er hovedsakelig for studenter som ikke er ferdige med studiene.

Arbeidsoppgaver

  • Du vil få anledning til å utrede aktuelle rettslige spørsmål for våre advokater og få erfaring med å skrive utkast til brev, notater og prosesskrift
  • Du vil få mulighet til å være involvert i klientmøter, være med i rettssalen og delta på interne advokatmøter
  • Du vil få tildelt en fadder som gir deg råd og påser at du får varierte arbeidsoppgaver som gir et høyt faglig utbytte

Kvalifikasjoner

  • Søkere til traineestilling i Deloitte Advokatfirma må ha kommet minimum halvveis i studiet i jus/rettsvitenskap
  • Gode akademiske resultater
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

  • Teamorientert samt evne til å jobbe selvstendig
  • Serviceinnstilt og initiativskapende
  • God relasjonsbygger
  • Analytiske evner

Vi tilbyr

I Deloitte Advokatfirma har vi et arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid. Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives og har et variert tilbud til ansatte innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter. Som trainee hos oss vil du få en egen fadder som sørger for at du blir godt integrert i arbeidsmiljøet. I tillegg vil du få tilgang til egen laptop, bibliotek og kantine, samt mulighet til å delta på diverse faglige og sosiale Deloitte-arrangementer.

Du vil også ha stor innflytelse på din egen arbeidshverdag, og kommunisere tett med andre avdelinger vi samarbeider med. Du vil dermed få muligheten til å jobbe med og lære av noen av de beste profilene i bransjen.

Kontaktinformasjon:

Tone Waagaard Thomassen, Rekrutteringskonsulent tlf. 924 89 446
Martin Øksenholt (Tønsberg) Senior Manager tlf. 951 23 106
Line Helen Haukalid (Stavanger) Consultant / Associate Lawyer tlf. 971 70 918
Maren Færaas (Haugesund) Advokatfullmektig tlf. 932 45 600

Deloitte Advokatfirma

Dronning Eufemias gate 14

0191 Oslo

Relaterte stillinger