IBA Bar Leader Conference

Over 300 advokater fra hele verden kom til Oslo i mai da Advokatforeningen var vertskap for IBAs «Annual Bar Leaders’ Conference».

Deltagerne fikk oppleve et spennende faglig program. Blant temaene som engasjerte de tilreisende gjestene var tilstanden for rettsstaten i Polen, Ungarn, Zambia og Venezuela, samt advokatforeningers rolle i promotering av handel av juridiske tjenester, trender i juridisk utdanning og kompetanseutvikling, og konsekvensene av Brexit for advokater.

De besøkende fikk også oppleve Oslo i strålende sommersol, og noen reiste også videre på Norway in a Nutshell for å få med seg norske fjell og fjorder.  Det ble omvisning på Nobels fredssenter, og Oslo som fredsby var et hovedtema for arrangementet. Ordfører Marianne Borgen inviterte til mottagelse og omvisning på Rådhuset.