Har du et frivillig styreverv i sameiet eller idrettslaget, men ikke forsikring?

Det frivillige styrevervet i sameiet, barnehagen eller idrettslaget har samme ansvaret som et bedriftsstyre. Uten forsikring utsetter du deg for stor risiko.

Kanskje tenker du at dette ikke er et profesjonelt styreverv, bare noe du gjør på fritiden og har takket ja til fordi det nå var din «tur». Det frivillige styrevervet i sameiet, barnehagen eller idrettslaget har imidlertid samme ansvaret som et bedriftsstyre. Ingen styrer er fritatt for ansvar. Og uten forsikring utsetter du deg for stor risiko, siden du som styremedlem er ansvarlig med alt du eier.

Mange virksomheter tegner en felles styreansvarsforsikring, men langt fra alle. Som medlem av Advokatforeningen har du tilgang til markedets eneste individuelle styreansvarsforsikring.

Les mer om vårt tilbud på styreansvarsforsikring