Gode besøkstall på Advokatenhjelperdeg.no

Ung mann sitter foran PC-skjerm og søker på Advokatenhjelperdeg.no

Koronakrisen har ført til høye besøkstall på Advokatforeningens publikumstjeneste Advokatenhjelperdeg.no.

Tjenesten, som har rundt en million besøkende i året, har hatt et oppsving i besøkstallene de siste månedene. Publikum søker etter advokater, men også etter koronarelaterte tema. De mest stilte spørsmålene dreier seg om rettigheter ved permittering og rettigheter når ferien blir avlyst pga korona.

Alle spørsmålene om korona er samlet under en egen emneknagg. Se mer på Advokatenhjelperdeg.no.

"Spør advokaten" på Advokatenhjelperdeg.no betjenes av 15 medlemmer av Advokatforeningen på frivillig basis. Ønsker du å hjelpe til? Vi lyser ut ledige plasser via nyhetsbrev og sosiale medier, så sørg for å følge oss i rette kanaler!