Ulike kursmoduler med temaet «Å lede et advokatfirma»

– Strategi og ledelse i praksis, motivering og oppfølging, god kommunikasjon og riktig talentutvikling.

Kurset består av fire moduler og du velger selv hvor mange moduler du ønsker å delta på.

Foredragsholderne er Cecilie Klæboe og Erik Ødegaard som jobber som rådgiver mot advokatbransjen.

Cecilie Klæboe har over 20 års erfaring og dokumenterbare resultatet med utvikling og gjennomføring av mentor-programmer, lederutviklingsprogrammer, lederstøtte, kommunikasjonstrening, karriere-coaching, medarbeiderskaps- og talentprogrammer. Hun har bakgrunn som HR-sjef i EY og som fagsjef kompetanse i NHO.

Erik Ødegaard har lang toppledererfaring fra ledende Nordiske konsern, herunder Svenska Handelsbanken, Telenor og Cap Gemini, Ernst & Young. Ødegaard har også lang erfaring som strategisk rådgiver for ledende nordiske selskaper, herunder betydelig erfaring med strategisk og operativ ledelse fra store norske advokatfirmaer.

Les mer om modulene og meld deg på:

13. oktober - Strategisamling - "Fra drøm til virkelighet - strategi i praksis"

21. oktober - God ledelse = Gode økonomiske resultater

3. november - Motivasjon og oppfølging = de beste økonomiske resultatene