TechTorget - et møtested mellom advokater og gode IT-løsninger

Advokatforeningen og TechTorget inviterer til spesialtilpasset digital teknologimesse for advokater.

Les mer

Eiendomsmeglingsutvalget søker nytt medlem

Dersom eiendomsmegling er del av din advokatvirksomhet, du har faglig engasjement og en lyst til å dele kunnskap og erfaringer har du en god mulighet her.

Les mer

Rett i sofaen: går i mot forslaget om hjemmel for portforbud

Rett i sofaen - Advokatforeningen støtter ikke forslaget om forskriftshjemmel for innføring av generelt portforbud. Jon Wessel-Aas i samtale med menneskerettsutvalgets leder Else Leona McClimans.

Les mer

Ny arvelov: testators legitimasjon må med

Ny arvelov trådte i kraft 1. januar 2021. Loven medfører blant annet at advokater må legitimere testator ved innlevering av testament.

Les mer

Fri prosedyre - podcast fra Advokatforeningen

I dag kan du høre første episode i Advokatforeningens nye podcast Fri prosedyre, med programleder Berit Reiss-Andersen.

Les mer

Det du trenger å vite om søksmålsfinansiering på 15 minutter

Advokatforeningens internadvokatutvalg har samarbeidet med en rekke advokatfirmaer og utviklet korte e-kurs om aktuelle temaer. Temaet i det første kurset er søksmålsfinansiering og holdes av Thomas Nordby, partner i Advokatfirmaet Schjødt.

Les mer

Rett i sofaen - om forslag til endring av lov om forbud mot hold av pelsdyr

I vårt nye konsept Rett i sofaen møter du Advokatforeningens leder Jon Wessel-Aas i samtale med medlemmer fra våre lovutvalg om nye høringsuttalelser. I første episode av Rett i sofaen snakker Wessel-Aas med Bjørn Stordrange, advokat i SANDS

Les mer

Våre innspill om saksavviklingen i domstolene under koronapandemien

For å få en oversikt over hvordan domstolene har fungert under koronapandemien, har Advokatforeningen gjennomført en konsultasjonsrunde med Advokatforeningens representanter i hele landet.

Les mer

Går imot forslag om bruk av spyttbeskytter på innsatte

Advokatforeningen går imot Regjeringens forslag om å gi kriminalomsorgen adgang til å benytte spyttbeskytter på innsatte som utagerer ved å spytte på andre.

Les mer

Webinarer med tema «Å lede et advokatfirma»

Denne gang med søkelys på digital ledelse - kommunikasjon og samtaler i det digitale, og hvordan leder kan opprettholde motivasjon og sikre resultater.

Les mer