De nominerte til Advokatforeningens talentpris 2021 er klare

Advokatforeningens talentpris er en årlig pris for advokatbransjen. Talentprisen skal gå til advokater som er gode rollemodeller i advokatbransjen. Prisen har to kategorier; årets prinsipal/leder, og årets advokatfullmektig.

Det er tiende året at Advokatforeningen deler ut en talentpris. Tidligere har prisen gått til det advokatfirmaet som er best til å finne og utvikle talenter. Det ble tidligere i år offentliggjort at Advokatforeningens talentpris fornyer seg. Talentprisen skal nå gå til en prinsipal/leder, og en advokatfullmektig. Formålet med prisen er å premiere de som har utmerket seg som en god rollemodell i advokatbransjen.

Juryen uttaler at de i år har sett bredere enn det som kanskje er gjort tidligere. De har lagt vekt på mangfold, og har vært opptatt av å se utenfor Oslos grenser. Med det kommer også en oppfordring fra juryen: De vet av erfaring at det finnes mange talenter spredt rundt omkring i landet, som ikke kom på deres bord i år. Juryen ønsker seg derfor å se flere av dem til neste års nominasjoner. Årets nominerte til Talentprisen i alfabetisk rekkefølge er:

Årets prinsipal/leder:

• Grethe Gullhaug (48 år)- Kluge Advokatfirma.
  • Marigona Jahaj (30 år) – Advokatfirma Jahaj
  • Nicolai Vogt Skjerdal (52) – Fend Advokatfirma

Årets advokatfullmektig:

• Fredrik Gunhildrud (27) – Advokatfirmaet Wiersholm
  • Karina Kviebakk Mauren (26) – Advokatfirmaet Adviso
  • Servet Yildiz Stêrk (33) – Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell

Talentprisen skal i år deles ut under Advokatforeningens årstale, 18. november.

TALENTPRISJURYEN BESTÅR AV:

• Ingebjørg Tønnessen (leder), dommer ved Oslo tingrett.
  • Hallvard Østgård, advokat og partner i Advokatfirmaet Østgård.
  • Susan Arulanantham, nestleder i Mino. Jur.
  • Brage Nordgård, advokat og leder for Yngre Advokater i Sør-Rogaland Krets.
  • Thea Susanne Skaug, internadvokat i DNB og medlem av Advokatforeningens mangfoldsutvalg.

Her kan du leser mer om at Talentprisen fornyer seg.

Les mer om de nominerte på Advkoatbladets nettside.