Nyheter

 1. Mener advokater mangler lederidentitet

  Flere advokater trakk fram at partnere er faglig dyktige, men mangler lederegenskaper, på mandagens debatt om #metoo i advokatbransjen.

 2. Ny hvitvaskingslov til behandling

  Advokatforeningen ber Stortinget om å presisere hvitvaskingslovens anvendelsesområde for advokater.

 3. Strafferettsseminar fylte Litteraturhuset til randen

  Under Forsvarergruppens høstseminar i fjor ble det tatt et initiativ om et felles arrangement mellom Riksadvokaten og Advokatforeningen. Onsdag 4. april materialiserte dette initiativet seg i et strålende arrangement på Litteraturhuset i Oslo.

 4. Situasjonen etter kutt i reisegodtgjørelsen er verre enn antatt

  Trøndelag krets har undersøkt hva konsekvensen av fjorårets kutt i reisegodtgjørelsen er. Slik kan de vise til konkrete tall i møte med politikere.

 5. Fra tanke til handling - Kvinneutvalgets inspirasjonsdebatt

  Advokatforeningens kvinneutvalg arrangerte årets første inspirasjonsdebatt torsdag 18. januar. Denne gangen var Advokatfirmaet Wiersholm vertskap.

 6. Utvalget for juristutdanningen

  Advokatforeningens hovedstyre besluttet våren 2017 å opprette et eget utvalg for juristutdanningen.

 7. Årets lønnskalkulator er klar!

  Tallene er innhentet i desember 2017, og viser gjennomsnittsinntekten for ulike advokatgrupper – avhengig av eksamensår, tittel og geografisk arbeidssted.

 8. Kick-off for årets mentorordning

  Onsdag 17. januar var det kick-off for årets mentorordning. Advokatforeningens mentorordning arrangeres av kvinneutvalget.

 9. Ønsker mer om personvern i IKT-melding

  Stortingets IKT-melding er et viktig tiltak i arbeidet for økt IKT-sikkerhet, men det må rettes et kritisk blikk på overvåkning og eventuell formålsutglidning.

 10. Hva betyr den nye regjeringsplattformen for advokatene?

  Regjeringserklæringen som ble lagt frem i går nevner ikke forhandlingsrett, men det står at salærsatsen skal fastsettes etter konsultasjoner med Advokatforeningen.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

Neste