Nyheter

1. SV er blitt enige med regjeringspartiene om et budsjett for 2022 - Streiken fortsetter

Etter uker med forhandlinger er det nå enighet mellom regjeringspartiene og SV om et budsjett for 2022. Her økes blant annet inntektsgrense for fri rettshjelp og reisefraværsgodtgjørelsen økes litt.

2. Dette er vinnerne av Talentprisen 2021!

Vinnerne av Advokatforeningens talentpris 2021 er klare. Advokat Nicolai V. Skjerdal mottar prisen som årets prinsipal, mens advokatfullmektig Servet Yildiz Stêrk mottar prisen som årets advokatfullmektig.

3. Uendret pris på profesjonsansvarsforsikring for 2022

Advokatforeningen har over 40 års erfaring med profesjonsansvarsforsikring for advokater. Velger du Advokatforeningens tilbud, får du Advokatforeningens forsikringsvilkår. Vi arbeider kontinuerlig for at medlemmene skal ha de beste dekningene og vilkårene i markedet.

4. Streik for bærekraftig rettshjelp fortsetter

Etter at regjeringen la frem sitt budsjettforslag konkluderte Advokatforeningen med å fortsette streiken.

5. Aksjonerte utenfor den tyrkiske ambassaden

Advokatforeningens menneskerettighetsutvalg aksjonerte i dag utenfor Tyrkias ambassade i solidaritet med straffeforfulgte tyrkiske kolleger.

6. Tyrkiarapport fra Menneskerettighetsutvalget

Advokatforeningens menneskerettighetsutvalg var på rettslig studieoppdrag i Istanbul.

7. Markeringer i forbindelse med streik for bærekraftig rettshjelp

Flere av Advokatforeningens kretser arrangerer markeringer i forbindelse med streik for bærekraftig rettshjelp. Her finner du oversikten.

8. Støtteerklæringer til streik for bærekraftig rettshjelp

Flere organisasjoner støtter Advokatforeningens streik for bærekraftig rettshjelp. Les deres støtteerklæringer her.

9. Kappekledd markering utenfor den tyrkiske ambassade

Tirsdag 16. november kl. 11 samles advokater i en rekke europeiske land foran Tyrkias ambassader, iført kapper. Det felles kravet er at forfølgelsen av tyrkiske advokater, dommere, journalister og menneskerettsforkjempere må stanse.

10. Opprop til støtte for afghanske advokater

Etter initiativ fra CCBE har Advokatforeningen og en rekke andre organisasjoner undertegnet et felles opprop til støtte for afghanske advokater.

Neste