1. Registration for the online SYLA/EYBA Spring Conference

2. Advokatloven: Kombinasjon av styreverv og advokatoppdrag

Departementet vurderer for tiden Advokatforeningens innspill om advokaters adgang til å ta advokatoppdrag for virksomheter de har styreverv i.

3. Inkludert: In-houseadvokaten

Lurer du på hva in-houseadvokater jobber med? Hør siste episode av Inkludert, podcasten til Advokatforeningens mangfoldsutvalg.

4. Bli med å kartlegge mangfold i advokatbransjen

Advokatforeningens mangfoldsutvalg inngår et samarbeid med verktøyet Equality Check for å få bedre kunnskap om mangfold i advokatbransjen.

5. Hvor skal vi ha domstoler?

Ny episode i vår podcastserie. Gjest er advokat Trude Marie Vold.

6. Inkludert – en ny podcast fra Advokatforeningens mangfoldsutvalg

Inkludert er en ny podcast fra Advokatforeningens mangfoldsutvalg. I denne sesongen ønsker vi å inspirere kvinner til å velge advokatyrket og knuse noen myter om hvordan det er å jobbe som advokat. Første episode handler om hverdagen som transaksjonsadvokat.

7. ERAs stipendprogram

The Academy of Law (ERA) tilbyr stipend til advokater som ellers ikke hadde hatt råd til å delta på deres kurs.

8. Hvem tar regningen når vi blir svindlet på nett? Bør bankene ha større ansvar?

Ny episode i vår podcastserie. Gjest i denne episoden er Marte Eidsand Kjørven ved Institutt for privatrett ved UiO.

9. Regjeringen fremlegger forslag til advokatlov

Det er ventet at regjeringens forslag til advokatlov vil bli fremlagt for Stortinget om kort tid.

10. Regjeringen fremlegger forslag til advokatlov

Neste