1. Går imot forslag om nye regler for betaling av verger

- Det vil bli vanskelig å sikre vergehavende den hjelp de behøver, mener Advokatforeningen.

2. Forbrukertilsynet om angrerett ved salg av eiendomsmeglingstjenester

Advokatforeningen har mottatt brev fra Forbrukertilsynet om angrerett ved salg av eiendomsmeglingstjenester.

3. Handelsbanken setter ned renten

Advokatforeningens avtale med Handelsbanken gir deg som medlem ekstra gode betingelser.

4. Medlemstilbud Telenor: Bli bedre i bruken av Teams

Det er fortsatt begrensinger på å møtes fysisk, derfor er det lurt å få opplæring i digitale verktøy. Telenor har sammen med Microsoft gjennomført et webinar om Teams som våre medlemmer kan få se gratis.

5. Forskrift til ny arvelov mv. og forslag om tidsfrist for hvor lenge en landbrukseiendom kan bli værende i et dødsbo

6. Sultestreikende tyrkisk advokat døde

Advokat og menneskerettsforkjemper Ebru Timtik døde i slutten av august etter å ha sultestreiket siden februar.

7. Menneskerettighetsutvalget søker etter et nytt medlem

Advokatforeningens menneskerettighetsutvalg arbeider for å fremme respekt for og etterlevelse av menneskerettighetene, med særlig fokus på forholdene i Norge.

8. Advokatvaktene åpner igjen

Flere av landets advokatvakter åpner igjen denne og neste uke etter å ha holdt koronastengt.

9. Støtte til sultestreikende advokater

Advokatforeningen har sammen med en rekke andre advokatforeninger valgt å vise sin støtte til sultestreikende tyrkiske menneskerettighetsadvokater.

10. Inspirasjon til videre karrierebygging - Mentorordningen 2021

Er du kvinnelig advokat og lurer på hvordan du skal komme deg opp og frem i advokatbransjen? Med mentorordningen treffer du rollemodeller, og får påfyll av nyttige og relevante kurs for et mer bevisst forhold til egen karriere.

Neste