1. Inkludert – en ny podcast fra Advokatforeningens mangfoldsutvalg

Inkludert er en ny podcast fra Advokatforeningens mangfoldsutvalg. I denne sesongen ønsker vi å inspirere kvinner til å velge advokatyrket og knuse noen myter om hvordan det er å jobbe som advokat. Første episode handler om hverdagen som transaksjonsadvokat.

2. Hvem tar regningen når vi blir svindlet på nett? Bør bankene ha større ansvar?

Ny episode i vår podcastserie fri prosedyre. Gjest i denne episoden er Marte Eidsand Kjørven ved Institutt for privatrett ved UiO.

3. Er kriselover rettsstatsfientlige? Må man velge mellom menneskerettigheter og folkehelse?

Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre med gjest Benedikte Moltumyr Høgberg, professor ved Institutt for offentlig rett ved UiO.

4. Nye rettskretser trer i kraft. Omleggingen gir nedetid for domstolenes IKT-systemer

De nye, større rettskretsene trer nå i kraft. Dette medfører store endringer i IT-systemene til Domstolsadministrasjonen

5. Hva skjer med all dataen vår i skyen?

Journalist og forfatter Bår Stenvik er gjest i denne episoden av Fri prosedyre.

6. Hva skjer når retten til å anke blir truet?

Forsvarsadvokat Marius Dietrichson er gjest i denne episoden av podcasten Fri prosedyre.

7. Hva skjer når man bruker politi og tvangsmidler mot barn?

Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre med Elin Saga Kjørholt fra Barneombudet som gjest.

8. Hvordan fungerer kunstig intelligens og hvordan kan det påvirke rettssikkerheten?

Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre der professor Morten Goodwin er gjest.

9. Rett i sofaen - forslag til nye regler om gjennomføring av møter i foretakslovgivningen

10. Lønnsstatistikken er klar

Sjekk inntekten til ansatte advokater og advokatfullmektiger for 2021.