1. Inkludert: Fra oppsøkende ungdomsarbeid til forsvarer

Hør den nyeste episoden av Inkludert, podkasten til Advokatforeningens mangfoldsutvalg.

2. Krav til ny rettshjelpslov

I budsjettforliket for 2022 ble det lagt penger på bordet for en reell økning av inntektsgrensene for fri rettshjelp, og regjeringen forpliktet seg til å legge fram et forslag til ny rettshjelpslov for Stortinget i løpet av våren 2023.

3. Revisjon av retningslinjer for private granskninger

Et utvalg i Advokatforeningen har revidert våre retningslinjer for private granskninger, og foreslår endringer. Har du innspill til forslaget?

4. Advokaters overholdelse av sanksjonsregelverket

Advokater har på lik linje med andre, plikt til å etterleve sanksjonsregelverket. Dette gjelder uavhengig av om oppdraget er omfattet av hvitvaskingsloven eller ikke.

5. Inkludert: Advokatgründeren

Inkludert, podkasten til Advokatforeningens mangfoldsutvalg, har kommet med ny episode.

6. Techtorget 2022 - for alle advokater

Den digitale utviklingen går raskt, og det finnes stadig flere og bedre løsninger også for advokater og advokatvirksomheter. Som deltaker på TechTorget får du oversikt over de ulike tilbyderne, innsikt i hva de kan bidra med, og økt forståelse for hvor utviklingen er på vei.

7. Ny sesong av Inkludert

Inkludert, podkasten til Advokatforeningens Mangfoldsutvalg, er klar med ny sesong.

8. Stipend og skriveplass til student som skriver om strafferett

Advokatforeningen gir 1 -2 stipend til studenter som skal skrive masteroppgave om strafferett eller straffeprosess.

9. Lønnsstatistikken er klar

Sjekk inntekten til ansatte advokater og advokatfullmektiger for 2021.

10. Advokatforeningen fordømmer det russiske bruddet på folkeretten

Advokatforeningen fordømmer den russiske invasjonen av Ukraina på det sterkeste. Vår solidaritet er med Ukraina og dets folk, som opplever et brutalt og grovt brudd på folkeretten, på Ukrainas selvbestemmelsesrett og innbyggernes sikkerhet. Russlands handlinger truer sikkerheten i hele Europa.