Nyheter

1. Koronasertifikat: Forutsetter at det foretas grundige forholdsmessighets-vurderinger

Advokatforeningens leder Jon Wessel-Aas inviterte Vidar Strømme fra foreningens menneskerettighetsutvalg til en prat om foreningens høringssvar.

2. Inkludert: Pioneren

Hvordan har egentlig bransjen forandret seg siden Susanne Munch Thore selv begynte som advokat?

3. Inkludert: Managing partner

Vet du hva en managing partner jobber med?

4. Advokatloven: Kombinasjon av styreverv og advokatoppdrag

Departementet vurderer for tiden Advokatforeningens innspill om advokaters adgang til å ta advokatoppdrag for virksomheter de har styreverv i.

5. Inkludert: In-houseadvokaten

Lurer du på hva in-houseadvokater jobber med? Hør siste episode av Inkludert, podcasten til Advokatforeningens mangfoldsutvalg.

6. Bli med å kartlegge mangfold i advokatbransjen

Advokatforeningens mangfoldsutvalg inngår et samarbeid med verktøyet Equality Check for å få bedre kunnskap om mangfold i advokatbransjen.

7. Hvor skal vi ha domstoler?

Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre. Gjest er advokat Trude Marie Vold.

8. Inkludert – en ny podcast fra Advokatforeningens mangfoldsutvalg

Inkludert er en ny podcast fra Advokatforeningens mangfoldsutvalg. I denne sesongen ønsker vi å inspirere kvinner til å velge advokatyrket og knuse noen myter om hvordan det er å jobbe som advokat. Første episode handler om hverdagen som transaksjonsadvokat.

9. ERAs stipendprogram

The Academy of Law (ERA) tilbyr stipend til advokater som ellers ikke hadde hatt råd til å delta på deres kurs.

10. Hvem tar regningen når vi blir svindlet på nett? Bør bankene ha større ansvar?

Ny episode i vår podcastserie fri prosedyre. Gjest i denne episoden er Marte Eidsand Kjørven ved Institutt for privatrett ved UiO.