Nyheter

1. Er kriselover rettsstatsfientlige? Må man velge mellom menneskerettigheter og folkehelse?

Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre med gjest Benedikte Moltumyr Høgberg, professor ved Institutt for offentlig rett ved UiO.

2. Nye rettskretser trer i kraft. Omleggingen gir nedetid for domstolenes IKT-systemer

De nye, større rettskretsene trer nå i kraft. Dette medfører store endringer i IT-systemene til Domstolsadministrasjonen

3. Slik benytter du mulighetene i vår markedsportal for advokattjenester

Advokatenhjelperdeg.no er Advokatforeningens markedsportal for kjøp av advokattjenester, med mer enn 1 million besøkende hvert år.

4. Hva skjer med all dataen vår i skyen?

Journalist og forfatter Bår Stenvik er gjest i denne episoden av Fri prosedyre.

5. Leder i vårt lovutvalg for Barnevern oppnevnt til ekspertutvalg

Ingrid Lauvås er oppnevnt som medlem i nytt utvalg nedsatt av Barne- og familiedepartementet.

6. Hva skjer når retten til å anke blir truet?

Forsvarsadvokat Marius Dietrichson er gjest i denne episoden av podcasten Fri prosedyre.

7. Hva skjer når man bruker politi og tvangsmidler mot barn?

Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre med Elin Saga Kjørholt fra Barneombudet som gjest.

8. Hvordan fungerer kunstig intelligens og hvordan kan det påvirke rettssikkerheten?

Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre der professor Morten Goodwin er gjest.

9. Rett i sofaen - forslag til nye regler om gjennomføring av møter i foretakslovgivningen

10. Lønnskalkulatoren er klar!

Sjekk gjennomsnittsinntekten for advokater og fullmektiger som er ansatt i advokatfirma, bedrift, organisasjon og offentlig sektor. Du kan sortere på eksamensår, tittel og arbeidssted.