1. Medlemstilbud: Webmegler, et komplett fagsystem for eiendomsmegling

Utfør eiendomsmeglingsoppdrag på en trygg måte med Webmegler.

2. Eiendomstjenester - Kartverkets samling av tjenester for elektronisk tinglysning

Panteretter, sikringsretter og visse eierskifter kan nå tinglyses elektronisk.

3. Rett i sofaen - krav til vekterutdanning for ansatte ved alarmselskaper

Ny episode av Rett i sofaen.

4. Det er klart vi må oppklare straffesaker, men skal det gå på bekostning av privatlivets fred?

Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre.

5. Hvorfor er hvem som eier advokatvirksomheter viktig for rettsstaten

Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre, denne gangen med Sverre Tyrhaug, managing partner i Advokatfirmaet Thommessen som gjest.

6. Fri rettshjelp som velferdsgode og betydningen for demokratiet

Statsforvalter og tidligere justisminister Knut Storberget er gjest i denne episoden av vår podcastserie Fri prosedyre.

7. Eiendomsmeglingsutvalget søker nytt medlem

Dersom eiendomsmegling er del av din advokatvirksomhet, du har faglig engasjement og en lyst til å dele kunnskap og erfaringer har du en god mulighet her.

8. Rett i sofaen: går i mot forslaget om hjemmel for portforbud

Rett i sofaen - Advokatforeningen støtter ikke forslaget om forskriftshjemmel for innføring av generelt portforbud. Jon Wessel-Aas i samtale med menneskerettsutvalgets leder Else Leona McClimans.

9. Ny arvelov: testators legitimasjon må med

Ny arvelov trådte i kraft 1. januar 2021. Loven medfører blant annet at advokater må legitimere testator ved innlevering av testament.

10. Fri prosedyre - podcast fra Advokatforeningen

I dag kan du høre første episode i Advokatforeningens nye podcast Fri prosedyre, med programleder Berit Reiss-Andersen.