Nyheter

 1. Advokatloven – endelig er den her

  Endelig får advokatene det domstolen har hatt lenge; en lov som definerer vår viktige rolle i rettsstaten.

 2. Store lønnsforskjeller i advokatbransjen

  Partnere og ansatte advokater i de 40 forretningsadvokatvirksomhetene med høyest omsetning, tjener langt mer enn snittet for advokatbransjen.

 3. Bistand ved dataangrep

  Visste du at Advokatforeningens tilbud om profesjonsansvarsforsikring dekker bistand ved datakidnapping og andre dataangrep?

 4. Fristen for etterutdanning forlenget med ett år

  Hovedstyret har vedtatt å forlenge inneværende etterutdanningsperiode med ett år. Perioden, som opprinnelig løp fra 1. januar 2019 til 31. desember 2023, avsluttes etter dette i stedet 31. desember 2024.

 5. Skeptisk til endring i straffeprosessloven

  Jon Wessel-Aas inviterte Marius Dietrichson til Rett i sofaen for en prat om hvorfor Advokatforeningen er skeptiske til den nyeste proposisjonen om endring i straffeprosessloven.

 6. Opprop mot arrestasjon av russisk advokat

  Advokatforeningens menneskerettighetsutvalg har, sammen med flere europeiske organisasjoner, tatt initiativ til å signere et opprop der det protesteres mot russiske myndigheters rettslige skritt mot advokat Ivan Pavlov.

 7. Advokatloven: Kombinasjon av styreverv og advokatoppdrag

  Departementet vurderer for tiden Advokatforeningens innspill om advokaters adgang til å ta advokatoppdrag for virksomheter de har styreverv i.

 8. Inkludert: In-houseadvokaten

  Lurer du på hva in-houseadvokater jobber med? Hør siste episode av Inkludert, podcasten til Advokatforeningens mangfoldsutvalg.

 9. Bli med å kartlegge mangfold i advokatbransjen

  Advokatforeningens mangfoldsutvalg inngår et samarbeid med verktøyet Equality Check for å få bedre kunnskap om mangfold i advokatbransjen.

 10. Hvor skal vi ha domstoler?

  Ny episode i vår podcastserie Fri prosedyre. Gjest er advokat Trude Marie Vold.