Nyhet

Bruker du fortsatt Internet Explorer? Det bør du slutte med.

Internet Explorer (IE) blir ikke lenger oppdatert, hvilket gjør deg eksponert for virus og datainnbrudd . Velg en ny og bedre nettleser før det er for sent.

Sårbarhet i Internet Explorer blir utnyttet av hackere. Det beste tiltaket mot denne sårbarheten, er å slutte å bruke nettleseren.

Nettleseren er utdatert og oppdateres ikke lenger og det kan være katastrofalt sikkerhetsmessig da man gjør seg veldig sårbar både for virus og hackere. Selv Microsoft anbefaler ikke lenger å bruke nettleseren. De mener at det er en stor risiko knyttet til å bruke Internet Explorer fordi den ikke lenger støtter nye web-standarder i tillegg til at det ikke lenger utvikles eller testes på den tidligere nettleser-giganten. Dette utgjør ikke bare en potensiell datasikkerhetsrisiko, men det skaper teknisk gjeld for IT-løsninger som er bygget på utdatert teknologi.

Vi ser at flere av våre medlemmer fortsatt bruker Internet Explorer, når de besøker vår nettside og ved innlogging på "Min side". Vi anbefaler at man heller bruker andre alternativer, som Google Chrome, Firefox, Safari eller Microsoft Edge.