Nyhet

Bli med å kartlegge mangfold i advokatbransjen

Advokatforeningens mangfoldsutvalg inngår et samarbeid med verktøyet Equality Check for å få bedre kunnskap om mangfold i advokatbransjen.

Equality Check er en digital plattform der ansatte helt anonymt kan vurdere sin arbeidsplass på kultur, ledelse, balansen mellom arbeid og fritid, samt flere forhold som kan påvirke mangfoldet.*

Mangfoldsutvalget ønsker at advokatvirksomheter bidrar i undersøkelsen.

Hva får advokatvirksomhetene tilbake?

  • En rapport om mangfoldet i advokatbransjen utarbeidet av Equality Check
  • Tilgang til et digitalt verktøy for informasjon om mangfoldet og mangfoldsarbeidet i virksomheten
  • Mulighet for å vinne diversity-prisen til Equality Check som trekkes 19. mai 2021. Prisen deles ut på Diversity day 21. mai 2021.

Hvordan blir din virksomhet med på dette viktige arbeidet?

Virksomheter med medlemmer i Advokatforeningen oppfordres til å sende denne lenken til Equality Check til sine ansatte, og oppfordre dem til å legge inn vurdering i tidsrommet 12. april 2021–16. mai 2021:

https://www.equalitycheck.it/partner/advokatforeningen 

Vi vil sette pris på en tilbakemelding på om din virksomhet ønsker å bidra til mangfoldskampanjen. Tilbakemeldingen sendes til Trude Molvik i Advokatforeningen på e-post .


*Når man legger inn en vurdering må man verifisere brukeren og logge inn, og alle data krypteres slik at man er anonym - Equality Check kan ikke koble brukerne til vurderingene.

Alle brukere på plattformen kan varsle Equality Check om eventuelle støtende innlegg. Har du spørsmål? Ta kontakt med Equality Check på:

Les mer om samarbeidet i Advokatbladets artikkel