Rett i sofaen: Alle videoene

1. Rett i sofaen - Statsbudsjettet 2022 og Hurdalsplattformen

Jon Wessel-Aas og Merete Smith har satt seg ned i sofaen for å diskutere det siste statsbudsjettet og Hurdalsplattformen.

2. Endringer i straffeloven om påvirkningsvirksomhet

Advokatforeningen skriver i sin høringsuttalelse at forslaget til endringer i straffeloven om påvirkningsvirksomhet ikke er presis nok.

3. Skeptisk til endring i straffeprosessloven

Jon Wessel-Aas inviterte Marius Dietrichson til Rett i sofaen for en prat om hvorfor Advokatforeningen er skeptiske til den nyeste proposisjonen om endring i straffeprosessloven.

4. Rett i sofaen - forslag til nye regler om gjennomføring av møter i foretakslovgivningen

5. Rett i sofaen - krav til vekterutdanning for ansatte ved alarmselskaper

Ny episode av Rett i sofaen.

6. Rett i sofaen - om forslag til endring av lov om forbud mot hold av pelsdyr

I vårt nye konsept Rett i sofaen møter du Advokatforeningens leder Jon Wessel-Aas i samtale med medlemmer fra våre lovutvalg om nye høringsuttalelser. I første episode av Rett i sofaen snakker Wessel-Aas med Bjørn Stordrange, advokat i SANDS