Rett i sofaen: Alle videoene

1. Rett i sofaen: Ny advokatlov

Jon Wessel-Aas og Merete Smith gir deg høydepunktene i advokatloven som kom på fredag.

2. Rett i sofaen: Vil oppheve taushetsplikt for utvalg om overgrep

Regjeringsoppnevnt utvalg som skal undersøke overgrep begått av helsepersonell er en god sak, men bør be om samtykke, ikke oppheve taushetsplikten til behandlere.

3. Skeptisk til endring i straffeprosessloven

Jon Wessel-Aas inviterte Marius Dietrichson til Rett i sofaen for en prat om hvorfor Advokatforeningen er skeptiske til den nyeste proposisjonen om endring i straffeprosessloven.

4. Koronasertifikat: Forutsetter at det foretas grundige forholdsmessighets-vurderinger

Advokatforeningens leder Jon Wessel-Aas inviterte Vidar Strømme fra foreningens menneskerettighetsutvalg til en prat om foreningens høringssvar.

5. Rett i sofaen - forslag til nye regler om gjennomføring av møter i foretakslovgivningen

6. Rett i sofaen - krav til vekterutdanning for ansatte ved alarmselskaper

Ny episode av Rett i sofaen.

7. Rett i sofaen: går i mot forslaget om hjemmel for portforbud

Rett i sofaen - Advokatforeningen støtter ikke forslaget om forskriftshjemmel for innføring av generelt portforbud. Jon Wessel-Aas i samtale med menneskerettsutvalgets leder Else Leona McClimans.

8. Rett i sofaen - om forslag til endring av lov om forbud mot hold av pelsdyr

I vårt nye konsept Rett i sofaen møter du Advokatforeningens leder Jon Wessel-Aas i samtale med medlemmer fra våre lovutvalg om nye høringsuttalelser. I første episode av Rett i sofaen snakker Wessel-Aas med Bjørn Stordrange, advokat i SANDS