Mentorordningen 2020

Er du kvinnelig advokat og lurer på hvordan du skal komme deg opp og frem i advokatbransjen? Med mentorordningen treffer du rollemodeller, og får påfyll av nyttige og relevante kurs for et mer bevisst forhold til egen karriere.

14.01.2020 14.00 - 31.12.2020

Meld deg på her

Du får en personlig mentor - en erfaren kvinnelig partner fra advokatbransjen som du i løpet av minst fire møter over ett år kan diskutere ulike problemstillinger med. Programmet starter med en personprofilkartlegging, som vi bruker for å matche deg best mulig med riktig mentor. Du vil også få en utviklingsrapport som er et nyttig verktøy i egen karriere og i møte med mentor. Utover det inneholder programmet kurs i presentasjonsteknikk, nettverksbygging, salgs/kommunikasjonskurs og hvordan bygge karriere og holde balansen mellom arbeid og privatliv.

Kvinneutvalget har tro på mentorprogrammet som tiltak for å øke kvinneandelen i advokatbransjen. Advokatfirmaene er derfor selvfølgelig velkomne til å melde på kvinnelige talenter i egen virksomhet.

Vi har begrenset antall plasser.

Pris pr. plass: 20 000,-
Dette dekker kartleggingen, tilbakemelding og utviklingsrapport fra ekstern konsulent som er tilknyttet programmet, samt spennende kurs og utviklingssamtaler med mentor.

Påmelding snarest og innen 4. november. Skriv kort om deg selv og din motivasjon for å bli med mentorordningen. Send e-post til post@advokatforeningen.no. Merk e-posten med «Mentorordningen 2020».

Påmelding er bindende.

Gruppesamlingene blir gjennomført med kursholdere som har kompetanse på de ulike områdene og bransjen vår.

Plan for året

Måned Innhold Tidspunkt Ansvarlig
November/desember 2018 Personprofilkartlegging av alle menteer før oppstart Gjennomføres elektronisk Advisi/ Cecilie Klæboe
Desember 2018 Individuell tilbakemeldingssamtale inkl. utviklingsrapport menteene bringer inn i mentorsamtalene Avtales Advisi/ Cecilie Klæboe
Januar Kick-off mentorer

Tidlig ettermiddag
13. januar 2020
Kl. 14:00-16:00

Januar Kick-off menteer Tidlig ettermiddag
14. januar 2020
Februar Individuelt møte med mentor Avtales selv Mentor/Mentee
Mars

Mentee kurs: Presentasjonsteknikk

Vi deler gruppen i 2 slik at alle får mest mulig utbytte.

Heldags AdvisiCecilie Klæboe
April/Mai Individuelt møte med mentor Avtaler selv Mentor/Mentee
Mai  Mentee kurs: Nettverksbygging Ettermiddag Advisi/Cecilie Klæboe
Juni Felles samling for mentorer og mentees