Voldgiftsdommerudanningen

Som en del av vårt nordiske samarbeid tilbyr JUS en utdanning for advokater som ønsker å kvalifisere seg for oppdrag som voldgiftsdommere.

/PageFiles/18109/juskurs.PNG
40 juridiske timer

Valencia, Vesterbrogade 32, 1620 København, DENMARK

27.08.2018 10:00 - 09.11.2018 18:00

Meld deg på her

HVA LÆRER DU?

Utdanningen tilbys i samarbeid med Danske Advokater, Dansk Forening for Voldgift, Voldgiftsinstituttet, Den Norske Advokatforeningen og ICC i Paris.

Utdanningen er bygd opp av tre moduler a to dager. De to første modulene avholdes i København mens den siste modulen gjennomføres i Paris hos ICC. De to første modulene avholdes på dansk. Den tredje modulen foregår på engelsk.

Målet med utdanningen er å kvalifisere advokater som ønsker oppdrag som voldgiftsdommere. Undervisningsformen er en blanding av foredrag, diskusjoner og voldgiftsspill, som har til formål å trene deltakerne i de praktiske problemstillinger som en voldgiftsdommer typisk møter i nasjonale og internasjonale voldgifter.

Reise og opphold ordnes av hver enkelt.

De ansvarlige for utdanningen er:

Højesteretsdommer Jon Stokholm
Advokat (H) Jeppe Skadhauge