Kolonial.no

Medlemmer av Advokatforeningen får 6 % bedriftsrabatt på hele varesortimentet. Dersom man som medlem av Advokatforeningen ønsker å bruke kolonial.no privat, tilbys kr. 200 i velkomstrabatt, samt fri frakt de første 3 månedene.

Kolonial.no er Norges største dagligvarebutikk på nett. De tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og ferdigretter levert til kontoret. I samarbeid med REMA 1000 holdes prisene lave, og gjennom avtaler med Strøm-Larsen og Brødverket, tilbyr de et spennende, lokalt utvalg.

Kolonial.no har base i Oslo og leverer til store deler av østlandsområdet, fra Lillehammer i Nord, til Halden i Øst og Larvik i Vest. Dersom det ikke er tilgjengelig levering i ditt postnummer, ta kontakt på bedrift@kolonial.no.

Kolonial.no tilbyr blant annet:

• En miljøvennlig måte å handle på
  • Nettbutikk med over 7000 ulike produkter, inkl. kontorartikler fra Clas Ohlson
  • 7 dagers holdbarhetsgaranti
  • Frukt og grønt fra norske lokale produsenter
  • Ferskvarer fra Strøm Larsen
  • Fersk bakst fra eget bakeri
  • Tips og inspirasjon til lunsj og middagsretter
  • Enkel oversikt over allergener og andre matpreferanser
  • Retur av pant
  • Levering av varer alle dager i uken, nesten døgnet rundt (også levering samme dag)

Gå til rabattkode (krever innlogging)