Hotel Bristol

Som medlem av Advokatforeningen får du gode rabatter på overnatting ved Hotel Bristol. Hotellet ligger midt i Oslo sentrum og er et av byens mest tradisjonsrike hotell.

Hotel Bristol har en dynamisk prisstruktur, som innebærer at prisene varierer avhengig av etterspørsel, ukedag, bestillingsmåte og tidspunkt for bestilling. Ordinære priser på Hotel Bristol vil kunne variere med kr 1000.

Advokatforeningens avtale med Hotel Bristol innebærer en fastpris på kr 1650 for standardrom for en person, inkludert frokost. Det betales kun kr 300 ekstra for reisefelle i samme rom.

For reservasjon av rom ring Hotel Bristol på tlf. 22 82 60 10, eller e-post post@bristol.no.

Se avtalekode for bestilling av rom per telefon og kundenummer for bestilling på nett (krever pålogging)

For spørsmål og ytterligere informasjon kontakt:

Hotel Bristol
Janne-Therese Berndtsen