Kolonial.no

Medlemmer av Advokatforeningen får 6 % rabatt på hele varesortimentet, ved bestilling til sin advokatvirksomhet.

Kolonial.no er Norges største dagligvarebutikk på nett. De tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og ferdigretter levert til kontoret. I samarbeid med REMA 1000 holdes prisene lave, og gjennom avtaler med Strøm-Larsen og Brødverket, tilbyr de et spennende, lokalt utvalg.

Kolonial.no kan levere lunsj din til advokatvirksomhet, løpende eller på enkeltstående bestillinger. Ved siden av sitt alminnelige utvalg har Kolonial.no et bredt utvalg av ferske lunsjretter som nystekt ciabatta med pålegg, pasta-/kylling- og rekesalater, toast og vegetarwraps.

Kolonial.no tilbyr blant annet:

• En miljøvennlig måte å handle på
  • Nettbutikk med over 7000 ulike produkter, inkl. kontorartikler fra Clas Ohlson
  • 7 dagers holdbarhetsgaranti
  • Frukt og grønt fra norske lokale produsenter
  • Ferskvarer fra Strøm Larsen
  • Fersk bakst fra eget bakeri
  • Tips og inspirasjon til lunsj og middagsretter
  • Enkel oversikt over allergener og andre matpreferanser
  • Retur av pant
  • Levering av varer alle dager i uken, nesten døgnet rundt (også levering samme dag)

Kolonial.no har base i Oslo og leverer til store deler av østlandsområdet, fra Lillehammer i Nord, til Halden i Øst og Larvik i Vest. Dersom det ikke er tilgjengelig levering i ditt postnummer, ta kontakt på bedrift@kolonial.no.

Dersom man som medlem av Advokatforeningen ønsker å bruke kolonial.no privat, tilbys kr. 200 i velkomstrabatt, samt fri frakt de første 3 månedene.

Gå til rabattkode (krever innlogging)