100-årsjubileet

I 2008 feiret Advokatforeningen 100 års-
jubileum. Hver fjerde advokat i landet deltok på arrangementene.

Mer enn 2000 advokater feiret Advokatforeningens 100 års-jubileum sammen med gjester fra inn og utland.

Bredt faglig program

Seks parallelle kursprogram ble tilbudt i løpet av jubileumsdagene. juristenes Utdanningssenter hadde satt opp noen av sine mest populære etterutdanningstilbud, og i tillegg ble det etablert to helt nye kurstilbud - "Corporate world" og "Forsvarerkurset".

Internasjonalt seminar

Høy profilerte advokatnavn stod på gjestelisten under internasjonalt seminar på jubileets avslutningsdag. den britiske menneskerettighetsadvokaten Cherie Booth Blair og president i den amerikanske advokatforeningen ABA, William Neukom.

Fin, finere, finest på fest

Tre dager til ende var det mulig å møte kollegaer i sosial rammer under jubileumsfeiringen: Hagefest torsdag, senere stor advokatfest på Ballroom fredag og til slutt festmiddag i Oslo Rådhus lørdag kveld. I tillegg inviterte Oslo krets jubileums-deltakere på båttur lørdag formiddag.

Skoleprosjektet

Undervisningspakken ”Rett eller galt – hvor går grensen?” var Advokatforeningens jubileumsgave til norske ungdomsskoler. Skoleprosjektet ble lagt ned i 2015. Les mer her