Internadvokatutvalget

Aktuelt

Tilbake til Nyheter

Gratis e-kurs for internadvokater

Internadvokatutvalget har samarbeidet med advokatfirmaene Schjødt, Thommessen, Wiersholm og Wikborg Rein, og utviklet en rekke med korte e-kurs. Kursene er på ca. 15 minutter og passer godt sammen med morgenkaffen eller som et kort avbrekk fra andre arbeidsoppgaver.

Kursene blir presentert i egne nyhetsbrev, som sendes ut fortløpende i tiden som kommer.

«Dette er en fin måte å gi relevant faglig påfyll til internadvokater i en spesiell tid», sier utvalgsmedlem og juridisk direktør i DNB Audun Moen.

Leder av utvalget og juridisk direktør i Kongsberggruppen, Christian Karde, legger til: «Vi er glade for å kunne presentere noen tema som er spesielt tilpasset internadvokater».

Temaene og foredragsholderne er:

  • Søksmålsfinansiering ved advokat/partner Thomas Nordby i Schjødt.
  • Bærekraftig finans – slik vil EUs nye regelverk påvirke norsk næringsliv og din virksomhet. Ved advokat og partner Tore Mydske i Thommessen.
  • Hvordan ivareta virksomhetens ansvar for helse og sikkerhet i lys av en langvarig pandemi? Ved advokat/partner Christel Søreide og advokat/partner Georg Engebretsen i Wiersholm.
  • Det grønne skiftet stiller krav til omstilling i næringslivet. Ved Specialist Counsel Elise Johansen i Wikborg Rein

Advokatforeningens utvalg for internadvokater takker alle bidragsytere.

Har du tilbakemeldinger på kurs, tema, opplegg og evt. innspill til aktuelle tema for kurs eller tema som internadvokatutvalget bør arbeide med? Send e-post til: post@advokatforeningen.no