Yngre advokater

Tilbake til Aktiviteter

Bli med på kurs, festmiddag, overnatting og havrafting i Svolvær

Yngre advokater Midt- Hålogaland og yngre advokater Troms krets har den store gleden av å invitere til felles kurs og årsfest i Svolvær, 6-7 september 2019.

3 juridiske og 3 ikke- juridiske timer

Thon Hotel Svolvær

06.09.2019 09.30 - 07.09.2019 10.00

Årets kurstema:

Del 1: Praktisk økonomi for advokater/advokatfullmektiger

Del 2: Tips og råd til ankebehandling samt innføring i digital hovedforhandling

Hvem passer kurset for?

Advokater, advokatfullmektiger og jurister som ønsker å utvide sin kompetanse innen praktisk økonomi og som ønsker tips og råd fra en lagdommer om ankebehandling i lagmannsretten og digital hovedforhandling.

Hva vil kurset omfatte?

Kurset vil være todelt; første del vil bestå av en innføring i praktisk økonomi mens andre del av kurset tar for seg digital hovedforhandling og tips og råd til ankebehandling i lagmannsretten.

Gjennom å delta på kurset vil du lære mer om:

-           Hvordan man leser et regnskap

-           Hva er inntekter, kostnader, resultat og balanse?

-           Enkle tips til regnskapsføring ifm dødsbo og konkurs.

-           Hvordan opptre i lagmannsretten

-           Tips og råd fra en lagdommers perspektiv

• Digital hovedforhandling

Foredragsholdere:

Roger Trøite er født i 1968 og utdannet statsautorisert revisor fra Norges Handelshøgskole. I tillegg til at Trøite har arbeidet mange år som revisor, har han også vært økonomisjef i et underkonsert i Rica – kjeden og vært økonomidirektør i Ishavskraft AS. Trøite har også erfaring som bedriftsrådgiver i Sparebanken Nord- Norge og arbeider i dag som foreleser på UIT Norges Arktiske Universitet hvor han underviser i finansregnskap og bedriftsøkonomi.

Bjørnar Erik Stokkan har sin juristutdannelse fra Universitetet i Bergen. Han har bred erfaring som prosjektleder i Domstolsadministrasjonen og justis- og beredskapsdepartementet. Stokkan arbeider i dag som lagdommer i Hålogaland lagmannsrett.

3- retters middag:

Etter kurset møtes vi til festmiddag i hotellets restaurant.

Husk å gi beskjed om eventuelle allergener!

Aktivitet:

Vi gjentar suksessen fra 2017 og inviterer deltakerne til havrafting i Svolværs skjærgård, lørdag 07.09.2019 kl 10.00 – 12.00.

Kursavgift:

For medlemmer av YAMH og YA Troms:               NOK 2.000,-

For ”ikke – medlemmer”:                                        NOK 3.500,-

Tilvalg:

3 – retters festmiddag med drikkepakke:              NOK 1.000,-
(Gratis for YAMH, NOK 200,- for YA Troms)

Havrafting:                                                               NOK 1.000,-

Overnatting Thon Hotel Svolvær:                           NOK 1.625/ NOK 1.925,- dobbeltrom

Overnatting reserveres her for redusert pris, men betales direkte til hotellet ved utsjekk.

Påmelding:

Utfylt påmeldingsskjema eller spørsmål sendes til

Marit Hienn, e-post: marit@hienn.no, Tlf 95 94 67 85

Viktoria Hauan, e-post: vh@ostgard.no , Tlf: 91 61 29 66

Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute! Påmeldingen er bindende.

Påmelding senest 01.07.2019.

Vi håper på å se deg i Svolvær 06- 07 september!