Oslo krets

2. Samarbeidsmøter med domstolene

3. Avkriminalisering av bruk og besittelse av narkotika til eget bruk

4. Debattmøte om nettroll

Tirsdag 22. mai 2018 arrangerte Oslo krets debatt i Litteraturhuset i Oslo. Temaet for debatten var «Nettroll – retten til å forholde seg anonym på internett». Panelet besto av Jon Wessel-Aas – en av Norges mest erfarne medierettsadvokater, Marie Simonsen – tidligere politisk redaktør og nåværende kommentator for Dagbladet, Anine Kierulf – fagdirektør for Norges nasjonale institusjon for menneskerettigheter og Arne Jensen – generalsekretær i Norges redaktørforbund.

5. Kurs i opprettelse av testamente

Tirsdag 17. april arrangerte Oslo krets kurset «Opprettelse av testament – feller og gode råd» i Juristenes Hus.

6. Kurs om opprettelse av testament

Onsdag 26. april arrangerte Advokatforeningen Oslo krets kurset «Opprettelse av testament - feller og gode råd».

7. Vel overstått årsmøte 2016

Oslo krets årsmøte 2016 var fylt med mye debatt, underholdning og hygge blant medlemmene.

8. Debatt om traumer og hukommelse

Torsdag 9. februar arrangerte Oslo krets debatt om traumer og hukommelse på Litteraturhuset i Oslo.

9. Kurs i personvern

Onsdag 29. oktober holdt advokat Eva Jarbekk fra Føyen Advokatfirma kurs i personvern med særlig fokus på personvernspørsmål som kan oppstå i arbeidslivet.

10. "Byen med det store hjertet?" - Kronikk

Forrige