Oslo krets

Tilbake til Nyheter

Kurs om opprettelse av testament

Onsdag 26. april arrangerte Advokatforeningen Oslo krets kurset «Opprettelse av testament - feller og gode råd».

Kurset ble holdt av Vibeke Five og Odd E. Bruusgaard. Begge arbeider som advokater i Kreftforeningen. Det var stor interesse for kurset og salen var full. Kurset har vært avholdt en rekke ganger, og interessen er like stor hver gang. Kursholderne ga praktiske tips og råd ved opprettelse av testament, og brukte eksempler til illustrasjon for hvordan testamenter bør – og ikke bør - utformes. Deltakerne var engasjerte og det ble stilt en rekke spørsmål. I tillegg til diskusjoner om de ulike emnene underveis, ble det stilt en rekke spørsmål. Flinke foredragsholdere og engasjerte deltakere førte til et vellykket kurs!