Oslo krets

Tilbake til Nyheter

Oslo krets støtter Advokatforeningens bedriftslag i fotball.

Sommersesongen er nå over. Laget kom på 7. plass i 2. divisjon – to plasser opp fra i fjor!

Totalt har rundt 20 advokater og advokatfullmektiger deltatt, og flere dyktige spillere kom til i våres. Laget har i mange år ønsket å få til treninger på vinteren og i år har laget meldt seg på vinterserien i Manglerudhallen. Vinterserien går fra midten av oktober og frem til påske. Nye spillere ønskes varmt velkommen! Dersom du ønsker å være med kan oppmann, Johannes Wegner Mæland, kontaktes på e-post:maeland@klomsaet.no.

På bildet: Bak fra venstre: Advokat Fredrik Eriksen, advokat Bjørn Philipson, stud.jur. Magnus Viktil, advokat Anders Haug og advokat Bendik Falch-Koslung Foran fra venstre: Advokat Steven William Tilley, advokat Kristian Ellstrøm, lege Tor Kristian Andresen (hentet inn for anledningen), advokatfullmektig Eyvind Rydland og advokat Johannes Wegner Mæland Liggende foran: Brannmann Jean Baptiste Courteille (også hentet inn for anledningen)