Advokatjobb.no

Advokatforeningens egen portal for utlysning av alle typer stillinger i advokatbransjen

Portalen markedsfører de stillinger man finner i et advokatfirma – fra advokatsekretærer til partnere, samt selvsagt advokatjobber i foreninger, bedrifter og i det offentlige. Ledige plasser i kontorfellesskap kan også markedsføres her.

Advokatjobb.no profileres i Advokatbladet, på Advokatbladet.no, på Advokatforeningen.no og i et utvalg av Advokatforeningens nyhetsbrev. Løsningen er tilpasset PC, nettbrett og smarttelefon, og man kan abonnere på epost-varsel dersom det dukker opp en stilling man er interessert i.

Annonsering på advokatjobb.no er en rimelig og effektiv løsning for markedsføring av ledige stillinger i advokatbransjen - uansett firmaets størrelse.

Inntektene går til advokatenes egen forening, og brukes til utvikling av produkter og tjenester som advokatene selv har glede av.