Kurs hos Juristenes utdanningssenter

Studenter som er medlem av Advokatforeningen vil kunne gå på kurs hos JUS og Advokatforeningen til rabatterte priser.

Studenter tilbys restplasser på de fleste kurs som JUS og Advokatforeningen arrangerer. Man melder seg på kurset via nettet og påmeldingen må merkes DNA-student + medlemsnummeret. Vedkommende settes på venteliste frem til ca. 1 uke før kurset starter. Da vil JUS og Advokatforeningen tilby eventuelle restplasser til studentene, etter «først-til-mølla»-prinsippet. E-kurs koster kr 300,- for studenter. Påmelding er bindende etter aksept av tilbudt plass.Prisene kan variere noe og man oppfordres derfor til å ta kontakt med prosjektkoordinator på det enkelte kurs, for å forsikre seg om at kurset er åpent også for studenter, samt å få nøyaktig pris på kurset..

Se alle JUS-kurs her