Kurs

Vinterfestukeseminar

Midt-Hålogaland krets av Advokatforeningen har den store glede av å invitere til det åttende Vinterfestukeseminaret. Seminaret avholdes på Scandic Narvik Hotell.

Grunnet pandemien er det ikke avholdt seminar siden 2019 og vi håper derfor at mange av kretsens medlemmer benytter anledningen til litt faglig påfyll og hyggelig samvær med kolleger.

Kursprogram

  1. «Personskadeerstatning i et nøtteskall» v/ professor, Morten Kjelland, UIO
  2. «Vitnepsykologi» v/ professor, Ulf Johan Stridbeck, UIO

Etter kurset er ferdig, vil det bli holdt årsmøte i kretsen og festmiddag på Scandic Hotell fra kl. 20:00.

Etter vårt syn er Vinterfestuka (17. – 26. mars) en utmerket tid å møtes til seminar, siden vi da kan få full uttelling både for det faglige, men også den sosiale siden. For deltakere utenbys fra minner vi om at Vinterfestuka i Narvik er en årlig moderne festival, med jernbanehistorisk plattform, hvor rallaren, Svarta Bjørn og Ofotbanen er viktige symboler, og der det hvert år blir gjennomført cirka 200 arrangementer. Det er cirka 45 000 registrerte besøk på arrangementene hvert år, som blant annet består av konserter, seminarer, teater, dans og ulike lokalhistoriske innslag, og Vinterfestuka er dermed den best besøkte festivalen i landsdelen. Siden seminaret går på en fredag, kan den som ønsker det selv utvide oppholdet i Narvik til hele helgen sånn at du får med deg mer av Vinterfestuka.

Det utrolig spennende og innholdsrike programmet for Vinterfestuka 2023 finner du her: www.vinterfestuka.no. Vi minner også om at Narvik kan by på store arktiske opplevelser, blant annet spekkhuggersafari, fjordfiske og vrakdykking. I Narvik ligger et av Norges største alpinanlegg, med noen av Skandinavias mest spektakulære off-pist løyper. Narviks suverene og oppgraderte alpinanlegg burde ha topp forhold i mars.

Den skiinteresserte finner mer informasjon her:
www.narvikfjellet.no.

Foredragsholdere: Professor, Morten Kjelland (UIO) og professor, Ulf Johan Stridbeck (UIO)

Påmeldingsfrist: Torsdag 23. februar 2023

Pris: Kr 2760 for kurset / Kr 820 for 3-retters middag + Kr 788 for vinpakke inkl. likør/cognac til kaffen

Kurs


Arrangør
Advokatforeningen
Hvor
Scandic Narvik, Kongensgate 33, 8514, NARVIK
Dato
Godkjennes med
7 juridiske timer.

Påmeldingsfristen er passert