Kunstig intelligens og KI-forordningen

Hva trenger advokater å vite om KI og regulering av KI?
Invitasjon til kurs om kunstig intelligens med Per-Kaare Svendsen

Hva trenger advokater å vite om KI og regulering av KI? På kurset får du vite mer om KI-forordningen i kontekst av Digital Agenda for Europa og den hurtige utviklingen av KI-teknologi. Du får en oversikt over KI-forordningen og hvordan ulike KI systemer og modeller blir regulert. Du får også vite mer om hvordan KI-forordningen kommer til å påvirke advokatene, klientene og samfunnet i sin alminnelighet.

Kursinnhold

Hva er kunstig intelligens (KI) og hvordan ser aktørbildet og verdikjeden ut?
Hva bør du vite om den nye KI-forordningen og Digital Agenda for Europa?
Regulering av ulike KI-systemer og KI-modeller (og aktørene i verdikjeden)?
Hva bør du vite om tilsynsmyndigheter og sanksjoner i KI-forordningen.

Hvem passer kurset for?

Enhver som har behov for en grunnleggende innføring i regulering av kunstig intelligens.

Arbeidsform

Kurset gjennomføres som et to-timers kurs hvor hoveddelen av kurset vil være forelesning, men vi legger opp til spørsmål underveis.

Om foredragsholder

Per-Kaare er advokat og partner i Kvale Advokatfirma. Han har over 25 års erfaring som rådgiver for teknologiselskaper om rettslige spørsmål knyttet til bruk av data og teknologi. Han er også teknologientusiast og økonom og holder regelmessig foredrag om data, kunstig intelligens og følger nøye med på EUs digitale agenda, spesielt den mye debatterte KI-forordningen. Les mer om Per-Kaare Svendsen på hans LinkedIn profil.

Kunstig intelligens og KI-forordningen

• Webinar