Webinar

Kurs i presentasjonsteknikk

På dette kurset lærer du hvordan du kan bli en bedre foredragsholder. Erfarne Carl Andrè Christensen gjennomgår hvordan du kan jobbe strukturert med de non-verbale delene av presentasjoner, hvordan elementer som stemmebruk, pust, og kroppsspråk påvirker hvordan publikum oppfatter budskapet ditt og hvordan rommet du presenterer i påvirker din relasjon til publikum.  

Carl André Christensen har vært fast kursholder for ulike organisasjoner og bedrifter, inkludert Juristforeningen, Hegnar Media, Confex og Negotia. Han har levert opplæring til flere bedrifter og institusjoner som SANDS Advokatfirma DA, Bing Hodneland, Kredinor, Skatt Nord, Direktoratet for Forvaltning og Økonomistyring (DFØ), Fylkesmannen i Hordaland, Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Tomra AS, samt trent diverse profesjonelle foredragsholdere nasjonalt og internasjonalt.

Han er en erfaren pedagog med over to tiårs erfaring som kommunikasjonstrener og kursholder innen presentasjonsteknikk. Han har undervist på barne,- og ungdomsskole, folkehøgskole- og universitets-/høyskolenivå. Han har også bakgrunn fra sang, teater, journalistikk og tekstutvikling. Dette gir en solid plattform for hans kommunikasjonstrening.

Kurset gjennomføres som et to-timers kurs. Hoveddelen av kurset vil være forelesning, men vi legger opp til spørsmål, enkle øvelser, og drøftelse underveis eller i etterkant av kurset.

Dette kurset passer for advokater, administrative stillinger og studenter.

Kurs i presentasjonsteknikk

  • Webinar

Arrangør
Advokatforeningen
Dato
Tid
17:00 - 19:00
Godkjennes med
2 ikke-juridiske timer.
Pris medlemmer
Kr 600
Pris andre
Kr 1200