Kurs i fremtidsfullmakt

Portrettbilde Else-Marie Merckoll, sidestilt med bilde av kontraktsunderskriving

Advokat Else-Marie Merckoll vi gå gjennom reglene for opprettelse av fremtidsfullmakt, hva fremtidsfullmakten skal inneholde, praktisk bruk av fremtidsfullmakten, herunder typiske fallgruver.

Else-Marie Merckoll er advokat og partner i Langseth Advokatfirma. Hun har lang og bred erfaring innen flere juridiske fagområder, men har i dag særlig spesialisert seg innen personskadeerstatning og familierett herunder internasjonal familierett.

Merckoll har særlig erfaring med det økonomiske oppgjøret i forbindelse med oppløsning av ekteskap og samboerskap, og bistår både ved offentlig og privat skifte. Hun bistår også med opprettelse av ektepakter, testamenter, samboeravtaler med mer, og har jevnlig oppdrag som testamentsfullbyrder.

Oslo Krets: Kurs i fremtidsfullmakt

• Kurs

Oslo Krets - Advokatforeningen
Hvor