YA Buskerud: Velkommen til skatt- og avgiftskurs

YA inviterer til kurs i utvalgte skatte- og merverdiavgiftsrettslige temaer torsdag den 8. februar 2024 kl. 1700.

Senioradvokat Fredrik Gule i Svensson Nøkleby har omfattende erfaring med skatt og merverdiavgift som rådgiver og fra Skatteetaten. Han vil gå gjennom sentrale muligheter og fallgruver innen skatt og merverdiavgift. Herunder vil han blant annet gå gjennom metoder for etablering av holdingselskap, optimalisering gjennom konsernbidrag, beskatning av eiendom, incentivordninger, fritaksmetoden og enkelte sentrale tema innen merverdiavgift.

Kurset vil vare ca 1 time og er rettet mot advokater og fullmektiger i startfasen av karrieren. Kurset er imidlertid åpent for alle kretsens medlemmer, også dem som ikke er del av Yngre advokater.

Godkjennes med 1 juridisk etterutdanningstime.

Påmelding sendes til styreleder Tuva Sørby på e-post .

YA Buskerud: Velkommen til skatt- og avgiftskurs

• Kurs