Advokatenes fagdager

Velkommen til Advokatenes fagdager på Oslo Kongressenter. Dette er årets store begivenhet for advokater og jurister fra hele landet. Vi møtes for to inspirerende dager – med kurs, møter, debatter og fest. Møt gamle og nye kjente på Advokatenes fagdager 30. og 31. mai.

Sett sammen din egen kursmeny

Vårt spennende fagprogram gir deg 45 temaer å velge blant. Meld deg på enkelt-temaer eller følg våre faste fagstolper i sin helhet.

Vi ser frem til å møtes igjen til fag, fest og kollegialt fellesskap.

Vårens store faglige og sosiale arena

• Velg blant 45 kurs
  • 9 fagstolper, med aktuelle temaer
  • 79 forelesere
  • Møt gamle og nye kjente
  • Advokatforeningens medlemmer inviteres til Advokatfesten, med mat, drikke og underholdning

Advokatfesten

Dette vil du ikke gå glipp av!

Advokatfesten finner sted på TAKET Steen & Strøm kl. 18:00 den 30. mai,

Det blir musikk, dans, god mat og drikke – og en mulighet for å treffe kjente fra studietiden og på tvers av bransjen. Billetten inkluderer konsert, streetfood og aperitiff.

Festbillett kan kjøpes av alle medlemmer av Advokatforeningen, og det er anledning til å kjøpe ekstrabillett for én ledsager.

Årets artist vil bli anonsert på sidene våre

Advokatenes fagdager

• Arrangement