Mottakelse for nye advokater

Gratulerer med advokatbevillingen! Advokatforeningen anser det som en stor begivenhet å få advokatbevilling, og inviterer derfor til en mottakelse for nye advokater på TAKET Steen & Strøm i Oslo, 30. mai 2024 kl. 17.30.

Her får du blant annet møte Advokatforeningens leder, hovestyret og generalsekretæren. Det er også stor sjanse for å treffe tidligere studievenner, nye kollegaer og andre du vil ha glede av i årene som kommer.

Jeg håper du lar oss markere din inntreden i en spennende og tradisjonsrik profesjon, og møter opp for hyggelig selskap, taler og god mat og drikke.

Etter mottakelsen inviteres du også som gjest til Advokatfesten samme sted. Advokatfesten samler over 800 feststemte deltakere til mat, drikke, underholdning og mingling.

Advokatforeningen har arrangert Advokatfesten siden 2009, og har siden vært et sentralt samlingspunkt for advokater og andre sentrale personer fra jussens verden.

Velkommen!

Beste hilsen,