Velkommen til årsmøte med Hedmark krets

Advokatforeningen Hedmark krets inviterer herved til årsmøte med påfølgende middag for kretsens medlemmer.

Årsmøte i Hedmark krets arrangeres fredag 8. mars 2024 ved Hotel Central i Elverum.

Vi starter kl. 18.00, og går til middag kl. 19.00. Vi skal da få servert tre retter, hvorav hovedretten selvfølgelig er elg.

Prisen vil være kr 500,- per person (gratis for advokatfullmektiger). I prisen inngår velkomstdrink og middagen med vin/øl eller mineralvann .

Velkomstdrinken serveres fra kl. 18.00, og alle er velkomne fra dette tidspunktet.

Det vil bli satt opp felles transport tur-retur Hamar-Elverum, med avreise fra Hamar ca. kl 17.30. Tidspunkt for retur står foreløpig åpent, og avtales nærmere med de som benytter skyssen.

Påmelding innen mandag 26. februar. Husk å melde fra om allergier.

Vi gleder oss til å se dere. Agenda og aktuelle dokumenter sendes ut en uke før møtet.

Møtet er forbeholdt medlemmer.

Hedmark krets: Årsmøte 2024

• Arrangement