Østfold og Follo krets: Årsmøte 2024

Årsmøte avholdes på Litteraturhuset i Fredrikstad torsdag 7. mars kl. 17.00.
Bilde av Merete Smith og Bjørn Olav Jahr.
(Foto: Yina Chan / Jens Barland.)

Program

Journalist Bjørn Olav Jahr kommer for å snakke om rettsstaten, og vi får også besøk av generalsekretær i Advokatforeningen, Merete Smith, som vil fortelle om en hverdag i medlemmenes tjeneste.

Middag

Etter årsmøtet flytter vi oss over til restaurant Slippen for middag.

Egenandel for deltagelse på middagen er kr. 500,-.

Overnatting

Nærmeste hotell er Wex Hotell, men det er heller ikke langt å gå til Quality Hotel Fredrikstad. Restaurant Slippen anbefaler begge hotell. Ca. pris er kr. 1800,-.

Påmeldingsfrist er fredag 23. februar.

Vi vurderer å sette opp transport tilbake til sentrum av de store byene (Halden, Moss, Sarpsborg, Askim og Ski), så vennligst oppgi hvordvidt du ønsker plass i taxi etter middagen og til hvilken by, så vil vi komme raskt tilbake til om det lar seg arrangere.

De som allerede har sendt kretsleder epost om at de kommer trenger ikke melde seg på på nytt, men bes oppgi ev. behov for taxi og til hvor, direkte til kretsleder.

Møtet er forbeholdt medlemmer.

Vel møtt!

Østfold og Follo krets: Årsmøte 2024