Advokatenes fagdager

Advokatenes fagdager er årets store begivenhet for advokater og jurister fra hele landet. Her møtes mer enn 1500 deltakere for to inspirerende dager – med kurs, møter, debatter og fest. Møt gamle og nye kjente på Advokatenes fagdager 28. og 29. mai.

Oslo Kongressenter Fokets Hus

28.05.2020 - 29.05.2020

Kursavgiften er kr 5 990,- for medlemmer av Advokatforeningen og Juristforbundet og kr 7 490,- for andre.

Les mer og meld deg på her

Sett sammen din egen kursmeny!

Velg blant 45 tema fordelt på 9 spor – som hver består av 5 deler á 2 timer. Flere enn 75 foredragsholdere fra 36 firmaer og organisajsoner vil sørge for en bred faglig meny.

Meld deg på enkelt-temaer eller følg ett av våre faste fagspor i sin helhet: Næringseiendom, Det årlige arbeidsrettskurset i Oslo, Det årlige forsvarerkurset, Familie, arv og skifte eller Selskapsrett.

Påmeldingsfristen er torsdag 30. april.