Advokaters bruk av Sosiale Medier – muligheter og fallgruver?

- Kurset som gir deg praktiske råd og tips om hvordan regler for god advokatskikk kan slå inn når advokater opptrer i sosiale medier.

2 juridiske timer

Juristenes Hus, Kristian Augusts gate 9

14.10.2020 17.00 - 19.00

Kr. 800,- for medlemmer / 1600,- for andre

Meld deg på her

Advokatforeningen arrangerer et praktisk rettet kurs om advokaters bruk av sosiale medier og forholdet til advokatetikken. Når gjelder advokatetikken? Hvordan utfordres taushets- og fortrolighetsplikten? Hva gjelder med hensyn til omtale av egne saker, motparter og andre aktører? Disse og flere spørsmål gjennomgås på kurset.

Foredragsholder er Jon Wessel-Aas, advokat med møterett for Høyesterett og partner i Advokatfirmaet Lund & Co. Han arbeider særlig med ytringsfrihet, personvern og imaterialrett.
Han er også leder av Advokatforeningen.

Dørene åpner fra kl. 16.30 for registrering og enkel servering i tråd med smittevernrådene.