Advokatvirksomhet og GDPR – og om EU-domstolens Schrems II-avgjørelse

Få praktiske råd og tips om hvordan du bør gå frem for å sikre at personvernreglene etterleves.

To juridiske etterutdanningstimer

22.09.2021 08.30 - 10.30

Kr. 600,- for medlemmer / 1200,- for andre

Meld deg på her

Med utgangspunkt i Advokatforeningens GDPR-veileder får du på dette kurset oversikt over EUs personvernforordning (GDPR) og hvilke tiltak advokatfirmaer bør få på plass for å sikre etterlevelse av reglene. Foredragsholder vil også snakke om EU-domstolens Schrems II-avgjørelse.

Dette er et praktisk rettet kurs om kravene som gjelder for advokatfirmaers behandling av personopplysninger.

Foredragsholder

Advokat Thomas Olsen er partner i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig. Thomas Olsen har doktorgrad i personvernrett fra Universitet i Oslo og har tidligere vært leder for Advokatforeningens lovutvalg for IKT og personvern. Thomas Olsen har vært med på å utarbeide Advokatforeningens GDPR-veileder og er en av forfatterne til Personvernhåndboken (Gyldendal).

Kurset gir to juridiske etterutdanningstimer for Advokatforeningens medlemmer.